שלח תשובה

זירת השאלות

203
צפיות
15
תשובות

שאלה

,‏ 6 בינואר, 2005

איך אני לוקח את מה שכתוב בשורת כתובת את כל מה שכתוב
לדוגמא:

http://www.webmaster.org.il/forums/forums.asp?id=2
זאת הכתובת נגיד
ושאני רוצה לקחת אותה כצו בrequest אבל לא רק את מה שאחרי הסימן שאלה אלה את כל השורות כתובת לדוגמא כתוב בשורת כתובת מה שכתבתי למעלה ואני רוצה להעתיק אותו וזה יציג לי אותו ככה:
http://www.webmaster.org.il/forums/forums.asp?id=2

יעתיק הכל

תגיות:

15 תשובות

  1. ניר טייב הגיב:

    מ…
    חפש ב-Request.ServerVariables  במדריך ה-ASP…
    נראה לי אפילו שצריך לעשות שילוב של 2 או 3 (אני לא זוכר אולי 3 חודשים כבר לא נגעתי בצד שרת :-P).

  2. somebody הגיב:

    שאלה
    איך אני יכל לעשות במיסד נתונים access שכל שבוע למשל הוא ימחק את כל הרשומות בטבלה ויתחיל מחדש?

  3. ניר טייב הגיב:

    דרך אקסס זה בלתי אפשרי
    אבל אם יש לך אפשרות לתזמן משימות בשרת אז אתה יכול ליצור קובץ ASP (נגיד) שמתקשר עם המסד פעם בשבוע ומוחק את כל הרשומות בטבלה.
    אם אני אמצא את הקישור ב-FAQ של תפוז שמדבר על זה אז אני אביא אותו

  4. somebody הגיב:

    שאלה
    איך אני יכל לעשות חלוקה לעמודים בטוח תיבת select?
    אני יודע אך עושים את זה בצורה הרגילה ובעוד כמה צורות אבל רק בתור תיבת select לא הולך לי…
    מישהו יכל להביא לי קצה חוט כיצד עושים?

  5. ניר טייב הגיב:

    מממ…
    מה רע בלקחת את מס’ הרשומות לחלק במס’ הרשומות בעמ’ לעגל (ובמידה וצריך לעלות ב-1) ואח"כ ליצור לולאה שיוצרת את תיבת הסלקט (וכמובן שצד הלקוח יעשה זאת בצורה הטובה ביותר)

  6. somebody הגיב:

    טוב הצלחתי תודה
    אבל איך אני עושה שנגיד יבחרו את העמוד וזה יעבור אוטומטי
    זה מה שאני עשיתי:


    <%
    response.write "<select onChange=’location.href=’philogin_statick-all.asp?page=’+this.value’>"
    For i = 1 to NumOfPages
    if i <> Cint(CurrentPage) Then
    response.write "<option value=’" & i & "’> " & i & "</option>"
    else
    response.write "<option value=’" & i & "’ selected> " & i & "</option>"
    End if
    Next
    response.write "</select>"
    %>

    הכל פועל והוא מחלק את העמודים כמו שצריך אבל שאני בוחר את העמוד הוא לא עובר אוטומטית זה מה שאני כתבתי לפי מה שאני יודע שצריך להעביר לדף שניבחר:


    onChange=’location.href=’philogin_statick-all.asp?page=’+this.value’

    אבל זה לא מעביר אוטומטי זה לא מעביר ביכלל ואני לא רוצה לעשות כפתור שכדילעבור עמוד יצתרכו לילחוץ עליו אני רוצה כמו בפורום פה..
    אז בבקשה עזרה..

  7. ניר טייב הגיב:

    מממ….

    "<select onChange=""location.href=’philogin_statick-all.asp?page=’+this.value"">"

  8. somebody הגיב:

    תודה!!!!!
    תדה לך תודהההה
    אתה לא יודע כמה זמן אני מיסתבך עם המשפט המעפן הזה.
    תודה!!!!!

  9. somebody הגיב:

    בעיה מוזרה..
    עשיתי מערכת סטטיסטיקות לאתר שלי ובניתי בה מספר דפים ניצפים אבל מישום מה כל פעם שאני ניכנס לדף אז בימקום להעלות את המונה בעוד עמוד 1 ניצפה אז זה מעלה בשתים.
    בדקתי את הקוד והוא בסדר וגם אני יודע שהוא בסדר כי רק באינדקסים של כל קטגוריה זה עולה בשני עמודים וכל שאר העמודים זה עולה כמו שצריך בעמוד 1 כל פעם. ובכולם זה אותו קוד (זה אינקלוד).
    עכשיו עוד משהו מוזר שאני פותח את האינדקס שבו מספר העמודים עולה בשתיים כל פעם (שאני פותח אותו בדף חדש לחץ ימיני ופתח בחלון חדש) אז זה עולה בעמוד אחד כמו שצריך.
    הינה הקוד:

    <%
    areav=rs("carea")
    Set con = Server.CreateObject("ADODB.Connection")
    con.Open "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source =" & Server.MapPath("********.mdb")
    %>
    <%
    if session("admin")<>"" then
    adminanter="<div class=’style200′>אתה מחובר לאתר בתור מנהל</div>"
    end if
    if session("admin")="" then
    cURL=request.ServerVariables("HTTP_URL")
    SQL1 = "SELECT * FROM pageview WHERE ddate=Date()"
    Set rs1 = con.Execute(SQL1)
    If rs1.EOF Then
    con.Execute "INSERT INTO pageview ([view],ddate) VALUES (‘[view]’,Date())"
    Else
    con.Execute "UPDATE pageview SET [view]=view+1,lastcat=’"&areav&"’,[URL]=’"&cURL&"’,lastenter=Date()+Time() WHERE ddate=Date()"
    rs1.Close
    con.close
    end if
    end if
    %>

    אני יודע שהוא טוב כי הוא פועל כמו שצריך אבל רק באידקסים ששל כל קטגוריה זה מעלה בשתים בכל שאר העמודים זה פועל טוב מעלה 1+ רק באינדקסים זה מעלה 2+.
    האינדקסים אם לא הבנתם למה אני מיתכוון אני מיתכוון לדף הראשון של הקטגוריה שבו יש את כל סוגי המשחקים (במיקרה זה) מכל הסוגים.
    כיצד בעיה זאת ניגרמת?
    כי זה מוזר מאוד.

  10. זהר פלד הגיב:

    אממ…
    כנראה שיש לך איזה include או משהו בדף הזה…
    לא ראיתי שם שום דבר בקוד שיגרום לתופעה הזו, אבל ראיתי כמה טעויות אחרות:
    א) יש לך את התנאים:

    if session("admin")<>"" then
    adminanter="<div class=’style200′>אתה מחובר לאתר בתור מנהל</div>"
    end if
    if session("admin")="" then


    בשביל מה? יותר נכון יהיה לכתוב if….else.

    דבר שני, הסגירה של ה rs ושל ה con שניהם נמצאים בתוך התנאי של if rs1.eof then – זה לא נכון. הם צריכים להיות מחוץ לתנאי הזה. בנוסף, צריך לכתוב להם set rs1 = nothing ואותו דבר ל con.

  11. somebody הגיב:

    תודה תיקנתי..
    נכון יש לי עוד 3 includeים נוספים בדף הזה.
    אחד של התפריט שני של הלוגו ושלישי של השותפויות.
    זה יכל ליגרום לבעיה שיש 4 includeים בדף??

  12. זהר פלד הגיב:

    אם באחד מהם מופיעה הבדיקה הזו שוב..
    אז יכול להיות מצב שבו אתה מבצע אותה פעמיים…

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!