שלח תשובה

זירת השאלות

8 תשובות

  1. זהר פלד הגיב:

    גם בצד השרת וגם בצד הלקוח….
    בצד הלקוח תסתכל במאפיין האחרון ברשימה הזו.
    לגבי צד השרת, צריך לדעת באמת באיזה טכנולוגיה אתה עובד.

  2. eliav12 הגיב:

    תודה..
    אני משתמש ב- asp כמובן…
    ואני צריך לחסום כמה סיומות אז מה אני עושה?

  3. eliav12 הגיב:

    אוקיי…מאחר ואני לא מצליח אז….
    כל הקוד……


    <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN">
    <!–#include virtual="/overallup.asp"–>

    <meta http-equiv="Content-Language" content="he">
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1255">

    <title>העלאת קבצים לשרת</title>
    </head>

    <body>
    <center>

    <p dir="rtl">

    <br>
    <b><font face="Arial" color="#000080">בחר קובץ והעלה לשרת<span lang="en-us">:</span></font></b></p>
    <form method="POST" enctype="multipart/form-data" action="saveupload.asp">

    <input type="file" name="File1" size="20" style="font-family: Arial; font-size: 10pt; border-style: solid; border-width: 1"></b></font></td>
    <br><br>
    <input type="submit" value="העלה לשרת" name="B1" style="font-size: 10pt; font-family: Arial; color: #000080; font-weight: bold; border-style: solid; border-width: 1">
    </form>

    </center>
    <p align="center" dir="rtl"><font size="2" face="Arial">כמה הסברים קטנים לפני העלאת קבצים.

    <br>
    ** המערכת תשמור על השרת רק קבצי תמונה (<span lang="en-us">gif</span>,<span lang="en-us">jpg)</span>.
    <BR>
    ** אין לעלות קבצי <span lang="en-us">Zip </span>וכדומה! – הצוות ימחוק קבצים מסוג
    זה לאחר מספר שעות.<BR>
    </font>
    </p>
    </body>
    </html>

  4. ניר טייב הגיב:

    איזה אובייקט אתה משתמש ?
    ב-ASPUpload יש מאפיין שקוראים לו ImageType  (אאל"ט)  והוא מחזיר Unknown סיומות שאין לו תמונות…

    צריך גם לבדוק האם התוכל של התמונה הוא באמת של תמונה אבל איני יודע איך עושים זאת

  5. eliav12 הגיב:

    לא הכי אני מבין אז…כל הקוד..

    <p dir="rtl">

    <br>
    <b><font face="Arial" color="#000080">בחר קובץ והעלה לשרת<span lang="en-us">:</span></font></b></p>
    <form method="POST" enctype="multipart/form-data" action="saveupload.asp">

    <input type="file" name="File1" size="20" style="font-family: Arial; font-size: 10pt; border-style: solid; border-width: 1"></b></font></td>
    <br><br>
    <input type="submit" value="העלה לשרת" name="B1" style="font-size: 10pt; font-family: Arial; color: #000080; font-weight: bold; border-style: solid; border-width: 1">
    </form>

    </center>
    <p align="center" dir="rtl"><font size="2" face="Arial">כמה הסברים קטנים לפני העלאת קבצים.

    <br>
    ** המערכת תשמור על השרת רק קבצי תמונה (<span lang="en-us">gif</span>,<span lang="en-us">jpg)</span>.
    <BR>
    ** אין לעלות קבצי <span lang="en-us">Zip </span>וכדומה! – הצוות ימחוק קבצים מסוג
    זה לאחר מספר שעות.<BR>
    </font>
    </p>
    </body>
    </html>

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!