שלח תשובה

זירת השאלות

168
צפיות
19
תשובות

שאלה.. לחברים שאני לא יכול לעשות..

,‏ 30 בינואר, 2004

כלום בלעדיהם..
ככה אני רוצה לבנות סקר אבל הבעיה היא שאני רוצה לעשות שבעמוד של התוצאות יהיה אחוזים של ההצבעה כמו שיש בוואלה.. כאילו יהיה משהו כזה
טבלה שצבוע ברקע כלשהוא.. ושכל פעם היא גודלת וקטנה.. איך אני עושה את זה?

תגיות:

19 תשובות

  1. yavin הגיב:

    אני חושב שהרעיון הוא
    לחשב את כמות המצביעים לאחוזים ופי כך עם שימוש בקובץ של תמונה להכפיל לפי כמות האחוז

  2. elad13 הגיב:

    תסביר
    קצת יותר …
    אני רוצה שהאחוזים ירדו גם לא רק יעלו…

  3. elad13 הגיב:

    אפשר משהו
    אתה יכול לעשות לי תחביר קטן?

  4. ניר טייב הגיב:

    אני תמיד עושה ככה…
    אבל זה לא תמיד מחזיר לי 100% (לא יודע למה) לפעמים 99% ולפעמים 88%
    בחישוב הכולל
    טוב אני לא אתן לך כאן קוד אבל אתן לך הדרכה קטנה
    דבר ראשון הגדר מערך ומס’ הפריטים שבו יקבעו לפי מס’ האפשרויות בסקראחרי שמגדירים מכניסים אל המשתנים את הנתונים מה-DB
    עכשיו מגדירים עוד משתנה שיכיל בתוכו את הסכום הכולל של ההצבעות
    ולאחר מכן מגדירים עוד פעם מערך (אחר) שכל פריט בו יכיל את החישוב
    החישוב מתבצע כך :::

    var1 = (num1*100)/all

    כאשר var 1 זה משתנה מערך
    Num1 זה משתנה מערך הראשון שמכיל בתוכו את סכום ההצבעות לאפשרות מסוימת
    ו-ALL זה המשתנה שמכיל את הסכום ההצבעות הכללי

    ולאחר מכן בשביל הדיאגרמה שמים כל אחד מהם בתוןך DIV SPAN וכדומה או בתוך תא בטבלה כערך ה-width שלו

  5. ניר טייב הגיב:

    מישהו מוכן…
    להגיב על מה שכתבתי או שזה מה שכולם עושים
    יש דרך יותר טובה ???

  6. elad13 הגיב:

    שווה להמתין לעוד אפשרויות…
    אני מחפש עוד עצות…

  7. איציק ג הגיב:

    [ללא נושא]

    <%
    ‘—— חישוב נתונים ——
    xwid=200 ‘ משתנה שמקבל את האורך הרצוי ל 100 אחוז בפיקסלים
    pyn=xwid/(yes_survey1+no_survey1) ‘חישוב היחס
    yesWidth=yes_survey1*pyn ‘אורך ה כן בפיקסלים
    noWidth=no_survey1*pyn ‘אורך הלא בפיקסלים
    YesAndNo=yes_survey1+no_survey1 ‘מספר המצביעים
    yespro=round(yes_survey1*(100/(yes_survey1+no_survey1)),1) ‘מספר האחוזים
    nopro=round(no_survey1*(100/(yes_survey1+no_survey1)),1) ‘מספר האחוזים
    ‘END—- חישוב נתונים ——
    %>

    <table border="0" height="20" CELLSPACING="0" CELLPADDING="0" align="right">
    <tr>
    <td valign="top" align="right" dir="rtl" nowrap><span class="text1"> <%response.write yespro%>%  </span></td>
    <td width="<%response.write yesWidth%>" bgcolor="#0000ff" valign="top" align="right" dir="rtl" nowrap></td>
    <td width="40" valign="top" align="right" dir="rtl" nowrap><span class="text1"> כן </span></td>
    </tr>
    </table>

    <br>

    <table border="0" height="20" CELLSPACING="0" CELLPADDING="0" align="right">
    <tr>
    <td valign="top" align="right" dir="rtl" nowrap><span class="text1"> <%response.write nopro%>%  </span></td>
    <td width="<%response.write noWidth%>" bgcolor="#ff0000" valign="top" align="right" dir="rtl" nowrap></td>
    <td width="40" valign="top" align="right" dir="rtl" nowrap><span class="text1"> לא </span></td>
    </tr>
    </table>

    מקווה שעזרתי

    בברכה

    איציק ג
    http://www.CTRL.co.il
    ctrl@ctrl.co.il
    קונטרול – CTRL
    _________________

  8. elad13 הגיב:

    אני חייב להגדיר כאן
    משתנים.. מה ההם?
    הכוונה למשתנים הם כאלה

    no_survey1 = rs("Some")

    לא?

  9. ניר טייב הגיב:

    *תיקון קטן (אצלי)
    כשכתבתי 88% התכוונתי ל-98% אחוז
    יצא לי קח בטעות !!!

  10. elad13 הגיב:

    חייב להגדיר את המשתנים כנמו שרשמתי
    מעלה?

  11. elad13 הגיב:

    שאלה אחרת…

    Num1 זה משתנה מערך הראשון שמכיל בתוכו את סכום ההצבעות לאפשרות מסוימת

    זה מה שאמר ידידי nirtheking
    זה אומר שצריך שיהיה שדה במסד שיהיו בו מספר שלם של הצבעות..
    ועוד שדה.. שלא יהיה מספר שלם..
    אז מה השדה שהוא לא מספר שלם צריך להיות?
    ועוד משהו.. איך אני אומר לו להוסיף הצבעה… לשדה שהוא לא מספר שלם בכמה אני מעל אותו?

  12. idv הגיב:

    אתה יכול להשתמש באובייקט
    CHART. תיצור אחד כזה עם הנתונים הרלוונטים ותציג אותו בדף שלך.

  13. elad13 הגיב:

    אבל!
    אני רוצה לדעת איך מעלים! בכמה מעדכנים! והאם השדה צריך להיות מספר שלם או לא?!

שלח תשובה