שלח תשובה

זירת השאלות

290
צפיות
28
תשובות

בעיה בREPLACEים…

,‏ 16 בינואר, 2005

שלום..
יש לי בעיה ברפלייסים, שמתי את הקודים באינדקס + בדף הכנסה למסד, וזה פשוט לא עובד לי … זה מציג לי את התוכן עצמו (לדוג’, [url] במקום לעשות לינק.)
אני אשמח אם תעזרו לי, הקוד:


    body=REPLACE(body, vbCrlf, "<br>")
    body=REPLACE(body, "[b]", "<b>")
    body=REPLACE(body, "[/b]", "</b>")
    body=REPLACE(body, "[u]", "<u>")
    body=REPLACE(body, "[/u]", "</u>")
    body=REPLACE(body, "[url=]", "<a href=")
    body=REPLACE(body, "[/url]", "</a>")
    body=REPLACE(body, "[img]", "<img src=")
    body=REPLACE(body, "[/img]", ">")
    body=REPLACE(body, "O_o", "<img src=smilies/blink.gif>")
    body=REPLACE(body, ":oops:", "<img src=smilies/blush.gif>")
    body=REPLACE(body, ":vegeta:", "<img src=smilies/character30.gif>")
    body=REPLACE(body, ":hacker:", "<img src=smilies/character59>")
    body=REPLACE(body, ":,(", "<img src=smilies/cry.gif>")
    body=REPLACE(body, ">_>", "<img src=smilies/dry.gif>")
    body=REPLACE(body, ":com:", "<img src=smilies/fighting13.gif>")
    body=REPLACE(body, "^_^", "<img src=smilies/happy.gif>")
    body=REPLACE(body, ":@", "<img src=smilies/mad.gif>")
    body=REPLACE(body, "fuck", "<img src=smilies/mad55.gif>")
    body=REPLACE(body, ":mellow:", "<img src=smilies/mellow.gif>")
    body=REPLACE(body, ":)", "<img src=smilies/original.gif>")
    body=REPLACE(body, ">.<", "<img src=smilies/pinch.gif>")
    body=REPLACE(body, ":shifty:", "<img src=smilies/shifty.gif>")
    body=REPLACE(body, ":kill:", "<img src=smilies/sick03.gif>")
    body=REPLACE(body, ":lock:", "<img src=smilies/sign02.gif>")
    body=REPLACE(body, ":lol:", "<img src=smilies/sign69.gif>")
    body=REPLACE(body, "]", ">")

ד"א, אני לא שירשרתי כי ההודעה לא קפצה

תגיות:

28 תשובות

  1. העקרב הגיב:

    בעיה נוספת…
    כדאי לדעתי להכניס לFAQ.
    אז ככה, משום מה, השאילתת INSERT שלי, לא קולטת עיברית.
    היא עושה פשוט ג’יבריש של הטקסט שרשמתי בשגיאה.
    יש דרכים לסדר / לעקוף זאת?.
    דוד.

  2. המבורגר הגיב:

    חסרים פרטים
    אישית, בכדי לפתור את הבעיה שלך, אני אצטרך את השגיאה בה מופיעה הג’יבריש.
    ואשמח אם תגיד לי כיצד פתרת את הבעיה הקודמת, כדי שאם זה ייקרה בעתיד למישהו מהפורום, לפחות נדע כיצד לטפל בזה(אישית, לי זה קרה פעם ועד היום לא הצלחתי לסדר את הבעיה הזו. עזבתי את האתר הזה בצד).

  3. BuildHome הגיב:

    כתבת בראש העמוד
    הגדרה לשפה העברית?
    <%@ language="VBScript" codepage="1255" %>

  4. העקרב הגיב:

    *ללא נושא*
    1. המבורגר, פשוט בטעות שמתי את הרפלייסים לפני הגדרת המשתנה.
    2. בילדהום, אני אנסה להגדיר, ואחזור עם תשובה.

  5. העקרב הגיב:

    סליחה…
    ניסיתי לרשום "בדיקה", אבל אז שניסיתי עידכון שלם, זה לא עבד.
    אני ממש צריך עזרה .
    תודה רבה רבה רבה לעוזרים! ולמי שמנסה לעזור

  6. העקרב הגיב:

    השגיאה:


    Microsoft JET Database Engine error ‘80040e14’

    Syntax error (missing operator) in query expression ”äéé çáø’ä! îîöá?! îæîï ìà äúøàðå!<br>äàúø ñåôñåó ðôúç… àì úúéçñå ìúàøéê’.

    /New/news/admin_add_query.asp, line 53

  7. העקרב הגיב:

    בבקשה:


    Microsoft JET Database Engine error ‘80040e14’

    Syntax error (missing operator) in query expression ”כאן אני רושם מלא פעמים בדיקה:<br>בדיקה בדיקה בדיקה בדיקה בדיקה בדיקה בדיקה בדיקה בדיקה בדיקה בדיקה בדיקה בדיקה בדיקה בדיקה בדיקה בדיקה בדיקה בדיקה בדיקה בדיקה בדיקה בדיקה סמיילי: <img src=smilies/shifty.gif><img src=smilies/pinch.gif><img src=smilies/cha’.

    /New/news/admin_add_query.asp, line 53


    זה שיניסיתי לשים סמילי + כתב בעיברית.

  8. זהר פלד הגיב:

    הגרש קוטע את המחרוזת לפני הזמן.
    אתה צריך להכפיל אותו בעזרת replace.

  9. העקרב הגיב:

    אה,
    לשים REPLACE כזה:


    body=REPLACE(body, "’", """)

    ?

  10. העקרב הגיב:

    *מנסה*
    והצלחה!!!
    אתה לא יודע כמה אני מודה לך!! תודה תודה תודהה!!!

  11. העקרב הגיב:

    OK, בעיה חדשה
    טוב שמעו, עשיתי מין הרשמה, אז עשיתי את התנאים בצד"ש (הרבה יותר נוח לי ), אז עכשיו, זה עושה לי שגיאה כזו:


    var user = Request("u")();
    var pass = Request("p")();
    var pass2 = Request("p2")();
    var email = Request("e")();
    var email2 = Request("e2")();
    var sitename = Request("sn")();
    var siteaddress = Request("sa")();
    var description = Request("d")();
    var category = Request("c")();
    // form variables

    if (user == "")
    {
      us = "אנא הזן שם משתמש.n";
    }

    if (pass == "")
    {
      ps = "אנא הזן סיסמא.n";
    }

    if (pass2 == "")
    {
      ps2 = "אנא הזן אימות סיסמא.n";
    }

    if (email == "")
    {
      em = "אנא הזן אימייל.n";
    }

    if (email2 == "")
    {
      em2 = "אנא הזן אימות אימייל.n";
    }

    if (sitename == "")
    {
      stn = "אנא הזן את שם האתר.n";
    }

    if (siteaddress == "")
    {
      sta = "אנא הזן את כתובת האתר.n";
    }

    if (description == "")
    {
      desc = "אנא הזן את תיאור האתר. n";
    }

    if (category == "אנא בחר קטגוריה")
    {
      cat = "אנא בחר קטגוריה. n";
    }

    אני עובד עם JScript. הבאתי את הקוד הרלוונטי בלבד. עכשיו, הוא אומר לישus הוא משתנה שמוגדר יותר מפעם אחת, ככה:


    Microsoft JScript runtime error ‘800a1391’

    ‘us’ is undefined

    /sources/dones/register.asp, line 63

    והמשתנה מוגדר רק פעם אחת :|.

    יש לציין! אני שמתי את התנאים דף אחרי הטופס וזה מציג לי ת’שגיאה גם בטופס *מוזר*

  12. העקרב הגיב:

    סודר…
    עשיתי var בהגדרת המשתנים , צפו לעוד שאלה .

  13. העקרב הגיב:

    אופס:
    .
    שמעו… רציתי לברר איך אני מציג את השאילתת SQL שלי בלי משתנה.
    אני תוהה שכך:


    conn.open "INSERT INTO tbl ([user],[pass]) VALUES(‘david’,’12345′)"

    האם זה אחרת? (אני ניסיתי את זה וזה לא עובד…)
    אבל אני כמעט בטוח שככה

  14. ניר טייב הגיב:

    תעבור על מדריך ה-ASP בבקשה בחלק
    של מסדי נתונים.
    מה שאתה עושה אתה פותח קונקשיין באמצעות SQL – דבר שבלתי אפשרי ואני מנחש שהשגיאה שהייתה התייחסה לדרייבר שלא נמצא.

  15. ניר טייב הגיב:

    אז תעתיק את התוכן של המשתנה
    למקום ששמו בו את המשתנה..

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!