שלח תשובה

זירת השאלות

290
צפיות
15
תשובות

מישהו מכיר EDITOR שאומר לך…

,‏ 18 בינואר, 2005

אם אתה כותב לפי התקן או לא?

כלומר שלא יתן לך לכתוב שלא לפי התקן וכך האתר שאתה בונה יוצג ללא בעיה בכל הדפדפנים?

תודה מראש.

טל.

תגיות:

15 תשובות

  1. RV7 הגיב:

    הזה של NET
    הוא נותן לך את האפשרויות שאתה יכול לעשות בשלב זה …

  2. ניר טייב הגיב:

    אין אבל…
    למה פשוט לא ללמוד מטעייה ?
    תבנה את העמוד שלך -> תעביר ב-Validator של W3C –> תתקן.
    תראה שבעזרת זה אתה תבין איפה אתה נופל ולאט לאט זה כבר יכנס לנורמת הכתיבה שלך.

  3. ניר טייב הגיב:

    הוא מתכוון נראה לי ל-Visual Web Dev
    Visual Web Developer 2005 .NET
    יש לי את גרסת ה-Express היא סתם מותקנת 😛

  4. Just-Tal הגיב:

    כן גם אצלי… אבל…
    מתי יוצאת הגרסה ב"מושלמת"?

    כלומר שיהיה אפשר לקנות אותה בלי כל הבאגים וכו'?

  5. Just-Tal הגיב:

    בעיה בהוספת תמונה.
    שלום לכם.

    הוספתי תמונה לקוד ע"י שימוש ב:


    <img src="title.jpg">

    אבל כאשר אני מציג את הדף באקספלורר הוא מוסיף רווח קטן מתחת לתמונה (ראו בקובץ המצורף)

    כאשר אני מעלה את האתר בפיירפוקס הוא מציג אותו בסדר גמור.

    תודה מראש.
    טל.

  6. Just-Tal הגיב:

    נתתי איןליין וזה לא עזר.
    אולי משהו אחר?

  7. BuildHome הגיב:

    הכוונה היתה
    לתגית התמונה, כלומר <img>.
    alt זה מאפיין של תגית התמונה.

    נסה כך על ה-body:
    <body style="margin:0;">

  8. Just-Tal הגיב:

    הסתדרתי, תראו איזו טעות טפשית:
    כתבתי:


    <td colspan="2">
            <img alt="title" src="title.jpg">
    </td>

    במקום


    <td colspan="2"><img alt="title" src="title.jpg"></td>

    וזה השפיע.

    תודה בכל אופן.

  9. Just-Tal הגיב:

    שאלת CSS
    שלום לכם,

    יש לי DIV בתוך DIV,

    כאשר אני נותן לDIV הראשון רוחב קבוע אז הכל בסדר.

    כאשר אני מנסה לתת לשני הוא לא מתבצע. רק אם אני כותב בתוכו הוא מתרחב לפי כמות הטקסט.

    יש לציין שאני משתמש עם display: inline אני רוצה לדעת אם זה בסדר.

    תודה

    טל.

  10. Silver Strike הגיב:

    מה אתה מנסה לעשות?
    אלמנט inline לא אמור לקבל הגדרות מידה.

    למה לא להשתמש ב-span שהוא כבר אלמנט inline?

  11. Just-Tal הגיב:

    בסדר הסתדרתי כבר…יותר נוח לי עם..
    טבלאות.

    תודה.

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!