שלח תשובה

זירת השאלות

314
צפיות
2
תשובות

יש לי בעיה עם שלוב תמונת באתר

,‏ 20 בינואר, 2005

התמונות שלי עבור האתר נמצאות בתקיית picture בתוך תקיית ה-project שלי.
כיום האתר עדין לא על המחשב, לכן imageUrl שלהם הוא כזה



file://c/inpub/wwwroot/project/picture/x.gif

אבל במקרה כזה על האינטרנט לא יראו אף תמונה מכיון שאין לא כונן C
השאלה היא איך לומר לו ללכת לתקית האבא שלו, של הפרויקט בלי לחפש ב-c

מקווה שהסברתי את עצמי נכון

shir

תגיות:

2 תשובות

  1. itay26 הגיב:

    אם את כותבת ב – asp.net
    ואם הבנתי אותך נכון אז יש מה שנקרא :
    server.mappath("/picture/imagename") try this
    תנסי את זה אולי זאת הכוונה אבל ב – asp.net ברגע שאת מעלה את זה לשרת את צריכה להכניס לכתובת התמונה רק את ("picture/imagename/") אם אני לא טועה…

    תנסי…

    בתודה איתי.

  2. זהר פלד הגיב:

    בשביל מה בצד שרת?
    מה רע פשוט בכתובת יחסית?
    בשביל לעלות תיקיה אחת מהתיקיה הנוכחית משתמשים בשתי נקודות (..).
    אם לדוגמא הדף שלי נמצא בתוך תיקיה מסויימת, והתמונה שאני רוצה לשלב נמצאת בתיקיה pics, שמקבילה אליה בעץ התיקיות, אני צריך לעבור תיקיה אחת למעלה ואז לרדת לתוך pics, והתג יראה כך:

    <img src="../pics/pic1.jpg" title="pic1" />

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!