שלח תשובה

זירת השאלות

309
צפיות
4
תשובות

שלום לכולם

,‏ 25 בינואר, 2005

יש לי שאלה איך אני תופס ארוע בלחיצה על  ה – X של האקספלורר משום מה הפונקציה Onunload לא עובדת.
יש למישהו דוגמא או איזה שהוא רעיון…?

דרך אגב אני כותב ב –  Asp.net ….. ??

בתודה איתי.

תגיות:

4 תשובות

  1. itay26 הגיב:

    שאלה נוספת
    אני שולח מ – Java Xmlhttp לדף asp.net ובגלל שאני מבצע זאת אני מאבד את ה – Session מישהו יודע למה..???

    בתודה איתי.

  2. זהר פלד הגיב:

    לגבי השאלה הראשונה,
    אני לא מכיר אף אחד שהצליח לתפוס את הארוע של סגירת חלון הדפדפן.

    לגבי השאלה השניה, קצת קוד לא יזיק…

  3. itay26 הגיב:

    הנה קצת קוד ….
    אז ככה אני שולח מדף java לדף – asp.net ככה :


    var xmlhttp = new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP");
    xmlhttp.Open("GET","http://itay/cardsgame/CheckLeaveUser.aspx",false);
    xmlhttp.setRequestHeader("Content-Type","application/x-www-form-urlencoded");
    xmlhttp.send();
    return(bText?xmlhttp.responseText:xmlhttp.responseXML)

    ובתוך הדף asp.net אני מנסה לתפוס את ה – session של היוזר שהפעיל את הפומקציה אך משום מה הוא לא קיים למה זה והאם יש לזה פיתרון …?

    בתודה איתי

  4. זהר פלד הגיב:

    אממ…
    כשאתה אומר "בתוך הדף asp.net" לאיזה דף אתה מתכוון בדיוק?
    לזה שאתה קורא לו עם ה xmlhttp, או לשזה שנמצא בו ה xmlhttp?

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!