שלח תשובה

זירת השאלות

400
צפיות
16
תשובות

איך ניתן ב ASP DOT NET לעשות אירוע

,‏ 26 בינואר, 2005

דינמי.

הבעייה היא אני צריך ליצור את הדבר הבא.
משום מה זה לא עובד , חיפשתי ב גוגל איפה לא! לא מצאתי.

אשמח לכל עזרה מצדכם.

אני צריך לעשות כפתור פשוט, שלוחצים עליו הוא ייצור בזמן אמת כפתור אחר
וכאשר נלחץ על הכפתור שנוצר בזמן אמת הוא צריך לשנות לי את התווית ל 12345.

הבעייה היא שמשום מה הכפתור לא עובד ולא מציג לי הודעה
תודה רבה לעוזרים




public void aa()
{
addButton = new Button();
addButton.Text = "הצבע";
addButton.Click+= new System.EventHandler(this.add_Click);
this.Form1.Controls.Add(addButton);
}

private void add_Click(object sender, System.EventArgs e)
{
this.Label1.Text = "12345";
}

private void Button1_Click(object sender, System.EventArgs e)
{
    aa();
}



תגיות:

16 תשובות

  1. crystal הגיב:

    שאלות נוספות
    1) איך האתר יודע לעשות V על הודעות שקראתי אפילו אם מחקתי את ה cookies?
    2) בתפוז נניח יש המון פורומים השאלה לגבי יעילות מה עדיף שלכל פורום תהיה טבלה משלו? או שעדיף לכל הפורומים טבלה אחת ענקית ורק ID שונה?
    3) איך ניתן לגשת במהירות לנתונים מ DATABASE, יש אתרים שמוצאים במהירות אינפורמציה? (נניח גוגל? בשניות מעטות והוא מחפש במליארדי מכתבים?)
    4) איך ניתן נניח לעשות רובוט שיכנס לאתר שלי ונניח יש לי שם שדה בשם VAL שהוא ימלא אותו כל פעם בערך אחר ויצא? (רעיונות או איזה שפה , הייתי מעוניין לדעת ואין לי שמץ איך עושים את זה).
    5) האתר הזה מעוצב ממש יפה, הבעייה לא ברור לי איך המיקום של ה שעה והתאריך תמיד קבועים ולא משנה אורך השאלה הנכתבת?
    6)במה עוזר ל JSP ש ASP או ASP DOT NET לא עוזר לי?
    7) איפה נשמרות העוגיות שנוצרות ע”י USERDATA?
    8) נניח וקיבלתי שם משתמש וסיסמא כגון האתר הזה איך אני מצפין את הסיסמא ב COOKIE כפי שהאתר הזה עושה מ 10 תווים נניח הוא עושה 9?.
    9) איך ניתן בעצם לעשות רישום דרך המייל ?
    נכנסים כותבים מייל, שולח מייל ואז הוא מאמת? (הוא מכניס לבסיס נתונים רק אחרי האימות או שכבר ברישום?)

    תודה לעונים

  2. אוריקס הגיב:

    תשובות
    1. userdate, קיים מאמר באתר.
    2. לא, תמיד עדיף טבלה אחת. תפוז שומרים את כל ההודעות ש"עבר זמנן" בטבלת ארכיון (שהיא readonly, ד"א).
    3. גוגל זה סיפור בפני עצמו, והוא משתמש במערכת מיוחדת ש oracle בנתה במיוחד עבורו. חוצמזה יש שם המון מחשבים ושרתים מהירים.
    4. לא הבנתי.
    5. מה?
    6. שום דבר מיוחד, לך על דוט נט.
    7. documents and settings/username/userdata
    8. תחשוב
    9. כן.

  3. crystal הגיב:

    תודה רבה, אז ככה
    לגבי 8 – אין מה לחשוב ישנם המון סוגים של הצפנות של נתונים ואלגוריתמים למיניהם DES , RSA , MD5 שמבוסס על DES ועוד השאלה שלי במה בידיוק השתמשו או שההצפנה עצמה נעשתה ע”י פונקציה מתמטית שמישהו מאתר זה כתב מה שלא מהווה כל בעייה .

    לגבי 4 : אנסה להסביר טוב יותר
    הקמתי דף HTML ASP כלשהו לא משנה איזה משניהם.
    עכשיו אני רוצה ליצור תוכנית מסויימת אשר תיכנס לדף תמלא את השדות באופן אוטומטי . השאלה כיצד ניתן לעשות את זה?  
    זה קשור ל HTTPXML? או שצריך ללמוד משהו אחר?

    לגבי 5:
    יש לי בסיס נתונים שמלא במשפטים בעל אורך משתנה
    משפט ראשון נניח : XXXXXX
    משפט שני ארוך יותר : YYYYYYYYYYYY

    השאלה שלי היא כיצד ניתן לאחר הצגת כל שאלה ב DROPDOWN (COMBOBOX) לשים את התאריך והשעה של אותו היום בלי שאני אקבל עיוותים ואקבל משהו בסגנון הזה


    16/01/05            XXXXXXX
    16/01/05  YYYYYYYYYYY


    כלומר בידיוק כפי ששאלתי שהתאריך יהיה באותו המיקום שאבחר ללא תלות בגודל השאלה?

    (אם התאריך שאתם רואים התקבל מימין לשמאל הוא למעשה צריך להגיע לאחר השאלה משמאלה).

    תודה רבה

  4. זהר פלד הגיב:

    אממ… לגבי 5…
    את התשובה לשאלה 8 אני לא יודע, אבל מה זה משנה במה השתמשו כאן?

    את שאלה 4 אני עדיין לא בטוח שהצלחתי להבין…

    לגבי שאלה 5, אתה פשוט ממקם את התאריך בתוך div בעזרת css…

  5. ניר טייב הגיב:

    שמע.. בד"כ זה הולך כך…
    אם אתה יודע JAVA אתה תמשיך ל-JSP.
    ואם אתה יודע שפת דוטנטית אתה תלך ל-ASP.NET.

    אני לא מכיר טוב מספיק את שתי הטכנולוגיות אבל אני יכול להגיד לך ש-JSP יכולה לרוץ על כל מערכת הפעלה. בניגוד לASP.NET שזה לא יהיה טבעי להשתמש בה על לינוקס/מאקינטוש.

  6. ניר טייב הגיב:

    מממ…
    לגבי זה ש-JSP אין בה דבר מיוחד. אז בעצם כן יש בה (כאשר מדברים לעומת ASP) – יש לך את כל ה-JAVA מאחוריך שזה סט ענק של מחלקות.
    ואם אינני טועה ב-ASP.NET אין משהו שמקביל ל-Servlets של JSP.

  7. אוריקס הגיב:

    תשובה
    יש משהו שמקביל ל Servlets. דבר שני, דוט נט לא פחות (אם לא יותר) חזקה בעניין ה"סט".

  8. אוריקס הגיב:

    אכן כן
    למרות שעובדתית .net יותר טובה.

  9. זהר פלד הגיב:

    על מערכת הפעלה מיקרוסופטית, כמובן.

  10. ניר טייב הגיב:

    ידוע לי על סט המחלקות של DOT NET…
    ואני יודע שהוא כמו של JAVA
    אני דווקא מעריך שהוא קצת פחות כי בכל זאת הרבה יותר אנשים לדעתי מעדיפים שJAVA תתפתח כי היא עובדת על לינוקס ומאק באופן טבעי לעומת DotNet  שפרוייקט מונו ודומיו לא ממש טבעיים עבור Dot Net.

    אבל זה סובייקטיבי מאוד.

    ואת ההשוואה של סט המחלקות ערכתי בניגוד ל-ASP.

  11. ניר טייב הגיב:

    |קטנוני|
    מדע זה תיאוריות הניתנות להפרכה. אין דבר כזה עובדות והוכחות
    אין דבר כזה יותר טובה. כל שפה והיכולות שלה.

    וכמו שזוהר אמר היתרון של ASP.NET אפשרי במיוחד שיבוא על מערכת הפעלה מיקרוסופטית.

  12. crystal הגיב:

    אשמח לתשובה לשאלה 4 ולתשובה לשאלה
    לפני כל השאלות ששאלתי שהיא החשובה ביותר.

    לגבי שאלה 4

    יש קובץ שנקרא בשם
    1.html

    בקובץ זה יש את השדות הבאים : שם פרטי , שם משפחה

    אני מחפש דרך כלשהי לבנות דף אחר שיקרא לצורך העניין 2.asp שבעזרת פונקציה מסויימת ניתן יהיה להיכנס לדף 1.html ולמלא את השדות באופן אוטומטי ללא התערבות שלי.

    כלומר אם אפעיל את הפונקציה או מה שזה לא יהיה (וכן השאלה מה בידיוק? )
    ואתכנת אותה שבשם תשים אוטומטית את השם שלי ובמשפחה את משפחתי .

    מקווה שעכשיו כוונתי הובהרה ואשמח מאוד לדעת כיצד ניתן לממש את זה?

  13. העקרב הגיב:

    אתה לא עובד בasp.net?!, אז למה 2.
    asp? תעשה 2.aspx…

  14. אוריקס הגיב:

    אם ככה אז VBS יותר טובה מ JS
    לפי אותה חשיבה בדיוק.

  15. ניר טייב הגיב:

    שוב אתה חוזר על זה…
    אין דבר כזה יותר טובה – כל אחת והיכולות שלה.

  16. אוריקס הגיב:

    אתה פשוט מדבר שטויות
    ואני גם בטוח שאתה יודע את זה

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!