שלח תשובה

זירת השאלות

242
צפיות
4
תשובות

תעזרו לי….

,‏ 1 בפברואר, 2004

תראו הכנתי קוד שמזכיר סיסמה של משתמש שרשום במערכת ע"י שם משתמש+מייל.
הכול עובד פיקס, רק שיש בעיה קטנה….
כשיש משתמש רשום במערכת והשם משתמש שלו עם רווחים אז הוא קולט את כול מה שלפני הרווח הינה דוגמה:

שם משתמש: Z Z Z
הוא קולט: Z

הינה הקוד החלקי:


<%
set c=server.createobject("adodb.connection")
c.open "dsn=DSN_bananai;"
set r=server.createobject("adodb.recordset")
r.activeconnection=c
r.open "select * from phoneu where user=’" &request.form("u") &_
"’ and mail=’" &_
request.form("m") &"’"


response.write "סיסמה: <b><u>" &r.fields("pass") &"</u></b>"
%>


אולי תסדרו לי את הקוד שאם אני יכתוב שם משתמש שנמצא בתוך המסד כולל רוחחים הוא כן יקלוט?

תודה מראש!!

תגיות:

4 תשובות

  1. mrmistory הגיב:

    אולי כדי לא לאפשר לעשות….
    שם משתמש אם 2 מילים ????
    ככה הרבה פורומים או מערכות עובדות.
    תראה, אני במערכת פורומים שבניתי מאפשר לרשום 2 מילים וגם 3 ואין שום בעיה.
    אני חייב לזוז עכשיו, אבל לא צריכה להיות בעיה בכלל.
    זה שאילתא רגילה לכל דבר, ככה אני לפחות עשיתי.

  2. אז למה ב…
    למה בווב וויז נותנים להירשם עם רווחים וה כן עובד?
    מה חסר בקוד שלי שיש לווב וויז שכן עובד להם?!

    בקשה תגידו לי!!

  3. איציק ג הגיב:

    לפני שאתה מכניס את הנתונים ל DB….
    תבצע החלפת רווחים בסימן רווח
    a1=Replace(a1," "," ")

    איציק ג
    http://www.CTRL.co.il
    ctrl@ctrl.co.il
    קונטרול – CTRL
    _________________

שלח תשובה