שלח תשובה

זירת השאלות

501
צפיות
6
תשובות

setTimeout בצד השרת

,‏ 3 בפברואר, 2005

היי –
אני כותב ב-VB.NET

על כפתור מסויים אני מפעיל Onclick (כאשר יש לי runat=server)
אני רוצה להפעיל פונקציה לאחר השהייה של פרק זמן מסויים.

ב-JS היה setTimeout. מה אני עושה כאן?

תגיות:

6 תשובות

  1. זהר פלד הגיב:

    אין דבר כזה בצד השרת.
    setTimeout שייכת ל dom, לא ל js.

  2. amit76 הגיב:

    אז איך אני מפעיל השהייה של בפונקציה

  3. amit76 הגיב:

    אז איך אני מפעיל השהייה של פונקציה
    אז איך אני מפעיל השהייה של פונקציה ב- ASP.NET?

  4. ניר טייב הגיב:

    נסה עם Threads אבל
    למה לעשות השהייה בצד השרת ? מה החוכמה בזה ? אם תוכל לומר לי…

  5. amit76 הגיב:

    מה אתה מציע?
    הסיבה שאני רוצה לעשות את זה בצד שרת היא כי בליצה על כפתור אני רוצה שייבנה controll דימנאמי.
    יש דרך אחרת לעשות את זה?
    איך אני עושה את זה בצד הלקוח?

    תודה

  6. ניר טייב הגיב:

    מממ…
    (כמעט)כל מה שקשור להצגה ויזואלית אפשר לעשות בצד הלקוח
    במקרה הזה משתמשים ב-document.createElement() …
    בכלל אני לא מבין למה להשתמש בקונטרולים :-/

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!