שלח תשובה

זירת השאלות

253
צפיות
14
תשובות

בעיה עם סדור ה-web

,‏ 9 בפברואר, 2005

יש לי הרבה תמונות והרבה כפתורים על הדף
עכשיו אני רוצה להוסיף תמונת רקע
איך אני אומרת לה שתהיה ברקע?

תודה

Shir

תגיות:

14 תשובות

  1. Shir2 הגיב:

    לא הצליח לי
    ניסיתי לבצע את האמור, אך התמונה עדין קופצת לי על הכל

    Shir

  2. miriam2345 הגיב:

    תמונה כרקע
    הי לך

    הקוד הוא


    <background=".jpg">

    או

    <background=".gif">

    את הקוד הנ"ל כותבים בתוך ה BODY

    אם התמונה גדולה מהמסך היא תחתך
    אם התמונה קטנה מהמסך היא תוכפל

    כדי שהתמונה לא תוכפל צריך לכתוב בתוך ה BODY


    <background=".jpg">

    או

    <background=".gif">

    לאחר מכן בתוך ה HEAD צריך לכתוב


    <style>
    body{background-attachment:fixed}
    </style>

    בהצלחה

  3. Shir2 הגיב:

    2 שאלות
    1. אני מעונינת להדפיס דף אבל בלי שיראו את כפתור ההדפס
    יש דרך לעשות זאת

    2. איך אני מעבירה תוכן לקובץ word
    אני מתכוונת גם תוכן רגיל של ה-web וגם נניח טבלה

    תודה

    Shir

  4. shay3434 הגיב:

    בקשר לשאלה 1:
    לא נראה לי שיש שיטה טובה (אבל יכול להיות שיש). את יכולה במקום הכפתור לשים קישור, ואז זה לא יפריע…

    בקשר לשאלה 2 לא הבנתי כל כך.. נסי להסביר שוב

  5. miriam2345 הגיב:

    בקשר לשאלה 2
    פשוט מאד.

    את פותחת בדפדפן את דף ה HTML,

    לאחר מכן את לוחצת על "תצוגה" ו"מקור"

    עם העכבר בצידו הימני על בוחרת את "בחר הכל"

    ושיש לך רקע כחול והעכבר מעליו את לוחצת שוב

    בצידו הימני של העכבר ובוחרת "העתק".

    לאחר מכן את פותחת את תוכנת ה WORD שלך בדף ריק

    ולחיצה נוספת בצידו הימני של העכבר והפעם את בוחרת

    "הדבק".

    לאחר מכן את לוחצת בתוכנה על "קובץ" ולאחר מכן "שמור".

    כתוצאה מכך כל הקוד שלך נשמר ב WORD.

    האם זה מה שהתכוונת?

  6. ניר טייב הגיב:

    רק שאלה אחת
    למה ???

    אם כבר משתמשים ב-CSS למה לא להשתמש בו עד הסוף ?
    ב-CSS יש מאפיין מיוחד בשם background-image קראו עליו ברירפנס של האתר.

    הדרך שבה השתמשת להשמת התמונה שכרקע היא לא תקנית.

  7. Shir2 הגיב:

    לא הסברתי את עצמי נכון בשאלה 2
    מה שאני רוצה זה שע"י לחיצה על כפתור כל שהוא יפתח לי דף word עם התוכן שקים ב-web

    אני צריכה את זה בשביל –
    אני בונה אתר קניה ומכירה ואני מעונינת שלדוגמא הקונה יוכל לשמור לעצמו את הקטלוג של המחירים בדף word רגיל.
    לכן אני רוצה לבנות כפתור שבלחיצה עליו נפתח דף ה-word והקטלוג מופיע עליו ישירות

    מקווה שעכשיו אני יותר מובנת

    תודה

    Shir

  8. זהר פלד הגיב:

    אז ככה:
    בקשר ל 1 – את יכולה ב onClick לשנות את ה style.visibility של הכפתור ל hidden.

    בקשר ל 2 – זה אולי אפשרי בצד שרת, לא נראה לי שבצד לקוח אפשר לעשות דבר כזה, חוץ מלקשר לקובץ word שבמקרה הכנת מראש…

  9. Shir2 הגיב:

    שאלה
    אני יצרתי תפריט למעלה ובכל מעבר עכבר שיניתי את התמונה.

    בארוע onClick אני גם משנה את התמונה, אך ברגע שאני יוצאת מהכפתור הוא חוזר לתמונה שהגדרתי לו בארוע onMouseOut

    איך אומרים לו שמדובר בלחיצה ולא במעבר עכבר סתם

  10. Shir2 הגיב:

    השתשמתי בארוע הזה
    אבל גם בו אחרי שאני לוחצת ויוצאת מהכפתור הוא מתייחס אל זה כמצב של onMouseOut

  11. BuildHome הגיב:

    מה ז"א לחצת ו"יוצאת"?
    יוצאת זה אומר OnMouseOut.

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!