שלח תשובה

זירת השאלות

249
צפיות
2
תשובות

שאלה לגבי REPLACE של סימנים כמו "’>

,‏ 21 בפברואר, 2005

אוקי אני יודע שצריך להחליף את הסימנים האלה בכל מקום שיש שדה טקסט כי יש אנשים שטנים שעושים <noscript> וזה תוקע קצת את האתר ..
אז עכשיו!
זה קצת מוגזם לעשות על הכל באתר את כל ה 4 REPLACIM האלה אז שאלה לי אליכם במה אתם משתמשים ? ב פרוצדורה פונקציה מערך INCLUDE לא יודע במה?

תגיות:

2 תשובות

  1. ניר טייב הגיב:

    כאשר עובדים עם JS
    בצד השרת עם ASP אפשר להשתמש בRegExp  (בעצם חייבים עבור עשיית ריפלייס)
    לכן אנחנו יכולים בפונקציה אחת בלי הרבה מאמץ לעשות את ההחלפה:

    String.prototype.HTML2Text = function(){
        var temp = ""+this;
        temp = temp.replace(/([^wא-תs])/g, "&#"+"$1".charCodeAt(0)+";");
        temp = temp.replace(/n/g,"<br />");
        return temp;
    }

    זה למשל יחליף כל תו שהוא לא אות עברית/אנגלית מספר או תו לבן (רווח, טאב…) ואח"כ יחליף כל ירידת שורה ב-BR.

  2. god הגיב:

    מאיפה הוא ידע איזה משתנה אני רוצה ש
    זה יעבוד עליו? זה גם יחליף את <>?

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!