שלח תשובה

זירת השאלות

8 תשובות

  1. בשביל מה?
    אפשר פשוט לעשות תא ניסתר <input type=hidden> ודרכו להעביר את המידע.

    לא ידוע לי אם ניתן לאתר שם של כפתור (אני לא בטוח בכלל שהמידע הזה נשלח).

  2. ניר טייב הגיב:

    הוא לא נשלח אם לא קובעים לו name

    <input type="submit" value="submiter" name="submiter" />

    Request.QueryString(i).name

    כמדומני (כבר יותר מחצי שנה לא נגעתי ב-ASP :-P)

  3. nati10biton הגיב:

    שילוב בין ASP לJS
    האם אפשר דרך קוד ASP להוסים שורות קוד לתוך SCRIPT של JS
    כלומר יש לי סקריפט להצגת תמונות בג'אווה סקריפט ואני רוצה לטעון את שמות התמונות ממסד נתונים שלי.
    תודה

  4. nati10biton הגיב:

    איך אני מאפשר ל
    בכך שאני רוצה לעלות תמונה לאתר שלי(באיחסון) ע"י טופס ובלי צורך להכנס לFTP כלומר באתר שלי אני יעשה כפתור BROWSE ואני יבחר תמונה וזה יעלה אותה למקום אחסון האתר שלי.
    תודה

  5. nati10biton הגיב:

    אני לא מצליח יש לי
    בטופס כמה כפתורי SUBMIT ובטופס ASP שמתרגם את המידע הנשלח אני צריך לדעת מאיזה כפתור נשלח .(אגב אני משתמש ב-POST)

  6. אוריקס הגיב:

    הרעיון הוא כזה


    <div id = "d"></div>
    <script>
    var oImg = document.createElement("img");
    oImg.src = "<%=ImageSource%>";
    document.getElementById("d").appendChild(oImg);
    </script>

  7. אוריקס הגיב:

    שרשר שאלותיך
    מה גרם לך לא לשרשר פעמיים?

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!