שלח תשובה

זירת השאלות

384
צפיות
16
תשובות

קיבוע תמונה

,‏ 25 במרץ, 2005

שלום לכולם,
ניסיתי בכל מיני דרכים אך ללא הצלחה .
האם יש אפשרות שמישהוא מכיר לקבע  תמונה בדף html כך שבעת גלילה
של העמוד מעלה ומטה התמונה תשאר מקובעת ללא תזוזה?
-יכול להיות גם שהתמונה תהיה בתוך טבלה ואז אולי לקבע את הטבלה?

תודה מראש.

תגיות:

16 תשובות

  1. web הגיב:

    היכן ממקמים את הקוד הזה?
    האם יש למקם בבודי בהגדרות של הטבלה או בהד?
    האם כך?
    <table background: url("image.gif") fixed

  2. Silver Strike הגיב:

    ….
    <table style="background: url("image.gif") fixed;">

    CSS היא שפה מאוד יעילה להצגת העיצוב. הרבה יותר מהגדרות html.

  3. web הגיב:

    הנה הקוד שלי עם הcss – לא עובד

    <table  align="center" width=97% height=100% cellspacing="2" cellpadding="2" style="border:1px gray soild" border="1" >
    <tr>
        <td>
        
        <table  style="background: url("li.gif") fixed;" cellspacing="2" cellpadding="2" border="0">
    <tr>
        <td><img src="li.gif"></td>
    </tr>
    </table>

        
        
        
        </td>
    </tr>
    </table>

  4. web הגיב:

    מסגרת סביב לטבלה
    שלום לכם
    אני משתמש בקוד הבא על מנת ליצור מסגרת לטבלה ללא שהתאים הפנימיים יקבלו מסגרת גם כן:

    <table  align="center" width=97% height=100% cellspacing="0" cellpadding="0" style="border:1px gray soild" border="1" bgcolor="white" >

    אל משום מה השורות והתאים הפניממים מקבלים גם כן מסגרת . האם יש פתרון לעניין? השמא רשמתי הקוד לא נכון?

    תודה.

  5. ניר טייב הגיב:

    תוריד את ה-border
    ואני ממליץ לך להשתמש ב-CSS לעיצוב בכללי (ולטבלה בפרט).

    table {
    width:97%;height:100%;border-collapse:collapse;
    border:1px solid black;background-color:white;
    }
    table td{padding:0px;margin:0px;}

  6. ניר טייב הגיב:

    שרשר שאלותיך
    למה לא שירשרת שאלותיך ?
    אני בטוח שהייתה לך הודעה לגבי זה בעת שליחת ההודעה.

  7. web הגיב:

    או.קיי בפעם הבאה אלמד לעשות כך.תודה

  8. web הגיב:

    עבודה עם מסגרות-frames
    היי לכולם
    אני בונה אתר ובו אני משתמש בframes
    נוצרת לי כל הזמן בעיה שכזו- יש רווח של מס’ פיקסלים בין המסגרות בדף שלי.
    כלומר בחיבור שאמור להיות בין מסגרת למסגרת אני רוצה שיהיה אחידות בצבע וזה לא מתאפשר.
    האם יש פתרון?
    להלן הקוד-
    <frameset  rows="20%,75%,*">
        <frame name="boris" src="in3.html"  scrolling="no" frameborder="0" noresize>
        <frameset  cols="18%,70%,12%">
            <frame name="diana" src="sl2.html"  scrolling="no" frameborder="0" noresize>
            <frame name="alex" src="down2.html"  scrolling="yes" frameborder="0" noresize>
            <frame name="ilan" src="link.html"  scrolling="no" frameborder="0" noresize>
        </frameset>
        <frame name="baba" src="kavim.html"  scrolling="no" frameborder="0" noresize>
    </frameset>

    תודה

  9. BuildHome הגיב:

    להציג קוד כקוד פורום
    קרא כיצד מציגים שאלות (למעלה בפורום).

  10. web הגיב:

    יש לי 2 שאלות
    שלום לכולם
    השאלה הראשונה:
    אני בונה אתר במספר שפות . כיצד אני יכול לקבוע שסרגל הגלילה המצוי בצד ימין בד"כ יופיע בצד שמאל?

    והשאלה השניה: אני צריך לבנות דף בשפה הצרפתית ובספרדית.
    האם עלי להשתמש בmeta tags
    מיוחדים? ואם כן היכן אוכל למצוא הסבר על כך? האם עלי להתקין פונטים מיוחדים -צרפתית וספרדית ואם כן מהיכן אוכל להוריד?

    תודה מראש.

  11. Silver Strike הגיב:

    סרגל הגלילה נקבע לפי הכיווניות…
    ב-IE בלבד כמו כן לא מומלץ להחליט עבור המשתמש איפה ימוקם פס הגלילה.

    בכל אופן אתה  יכול להכניס את כל התוכן ל-div ולקבוע לו כווניות rtl ולקבוע ל-body כיווניות של ltr.

    לגבי השאלה השניה… כדי לכתוב במספר שפות אתה צריך להשתמש בקידוד utf-8. ולגבי הפונטים, חפש בגוגל

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!