שלח תשובה

זירת השאלות

368
צפיות
4
תשובות

שאלה לגבי המאמר על JSP ו-Unicode

,‏ 26 במרץ, 2005

הקוד שמוצג בסוף המאמר כדי להפוך ליוניקוד הוא:

public static final String toUnicode( String src ) {
        if (src == null){
            return "";
        }
        char chars[] = src.toCharArray();
        for ( int i = 0; i < chars.length; i++ ) {
            if ( chars[i] >= 224 && chars[i] <= 250 ) {
                chars[i] += ( ‘א’ – 224 );
            }
        }
        return new String( chars );
    }


אני לא מבין למה יש את הלולאה. כי הערך של האות א’ הוא גבוה מ-250 (הוא 1488)
אז אם כך התנאי אף פעם לא מתקיים והלולאה היא סתמית, והערך המוחזר זה הערך שהתקבל, ואז המתודה לא עושה כלום.
מישהו יכול לומר לי מה לא נכון בחשיבה שלי ? (אני בדקתי את הקוד שלה כתוכנית JAVA פשוטה ולא כ-servlets).

תגיות:

4 תשובות

  1. ניר טייב הגיב:

    ובתקווה שיש כאן מישהו שמבין בTomcat
    (שרת Tomcat) אז אני צריך עזרה: (קינפוג לעבודה עם Servlet)
    http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=89&msgid=49894604

  2. זהר פלד הגיב:

    אבל הערך שלה ב ascii הוא 250, לא?
    המתודה אמורה להמיר מ ascii ל unicode, לפי השם שלה, לפחות…

  3. ניר טייב הגיב:

    צדקת
    אבל איני מבין למה צריך לחסר אותו מהיוניקוד של א’ :-/
    אני קצת בור בנושא הזה

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!