שלח תשובה

זירת השאלות

358
צפיות
48
תשובות

בעיה עם mysql המקולל

,‏ 30 במרץ, 2005

איך שלולפים נתונים באופן אקראי?

ככה אני בדרך כלל עושה:


    randomize
        Randomno =  int ((rs.recordcount * rnd) + 1)
        rs.absoluteposition = cint(randomno)


אבל הבנתי(לפי בדיקות) שrs.absoluteposition לא נימתך
איך אני יכול ליגרום לזה לעבוד?

תגיות:

48 תשובות

  1. ניר טייב הגיב:

    הבעיה לא ב-MySQL אלא בך…
    מצד אח אתה יכול להשתמש ב-move i כאשר i הוא מס’ הרשומה שאליה אתה רוצה להגיע (מחייב סמן דינמי לרקורדסט אאל"ט)

    מצד אחר ל-MySQL יש פונקציה בשם rand קרא עליה בריפרנס של MYSQL.

  2. sitemaster הגיב:

    thank you
    היסתדרתי
    קראתי קצת בmysql.com

  3. sitemaster הגיב:

    עוד בעיה
    סימני שאלה בMYSQL בהכנסה
    ויש מיקרים שאני מקבל שגיעה כשאני מנסה להכניס נתונים בעברית
    איך מטפלים בזה?

  4. ניר טייב הגיב:

    זה בגלל ש-MySQ[L עובד עם יוניקוד
    אתה צריך לשנות את ה-ASCII של העברית המתקבלת ליוניקוד.

  5. sitemaster הגיב:

    את זה אני יודע אבל…
    זאת פעם ראשונה שאני ניגש לmysql
    יש קישור למדריך איך לעשות את זה כי ממש אין לי מושג איך

  6. ניר טייב הגיב:

    יש את האלגוריתם של הפיכת הקידוד
    בשפת JAVA במדור JSP במאמר החדש.

  7. ניר טייב הגיב:

    הקוד שם לא
    האלגוריתם אני מקווה שכן

  8. somebody הגיב:

    אז אך אפשר לעשות?(לשנות ליוניקוד ב.
    asp)

  9. Silver Strike הגיב:

    אין צורך….
    אתה יכול בהתקנה של השרת (MySQL) לשנות את הגדרות השפה לעברית במקום UTF-8.
    או להגדיר connection string.

    או שאתה יכול פשוט לעבוד ביוניקוד…

  10. somebody הגיב:

    אבל אם שכחתי להגדיר?.
    כי הגדרתי שם אבל נכון יש לסמן שם בעיגולים, אז שכחתי לשנות……( ).
    ואז ניסיתי להסיר את ההתקן של הmysql בהוספה/הסרה שך תוכניות אבל לא יודע למה שהורדתי את זה כדי להתקין שוב זה לא הביא לי התקנה, זה ישר בפתח לי את התיקיה אם הממסד.

    אך אפשר להסיר אותו כדי שאני אצתרך להתקינו שוב.
    אבל כאילו לא לעשות delete לתיקיה אלה בדרך שתימחוק את זה לגמרי מהמחשב, כי כמו שכתבתי הוספה/הסרה של תוכניות לא פעל…

  11. Silver Strike הגיב:

    אמור להיות לך…
    MySQL Instance Config Wizard. בלחצן התחל -> programs….
    בכל מקרה עדיף שתכתוב Connection String כי סביר להניח שבשרת האיכסון הקידוד הוא utf-8.

  12. sitemaster הגיב:

    לא יודע ניסיתי הכל
    שיניתי הגדרות
    התקנתי מחדש
    רק סימני שאלה שם דבר אחר

  13. sitemaster הגיב:

    לא תקשיב פשוט
    כל הזמן כשאני בודק את הנתונים הכל מוכנס עם סימני שאלה
    וכשאני סתם מקליד נתונים בתוך טבלה אז גם סימני שאלה וזה מוצי אותי מדעתי!

  14. somebody הגיב:

    חח גם לי זה היה.
    אבל עכשיו לא (אולי אתם sitemaster בימיוחד שואלים לא).
    אז זה בגלל שעכשיו המסד בכלל לא פועל לי!
    אוףףףףףףףףףף אני לא מצליח לפנגר אותו(אך שלא אומרים את זה).
    זה כל הזמן מביא לי error 1045!
    איזה מעצבן המסד הזה!!!

    אך כולם מסתדרים איתו?
    אולי באמת אתם יכולים להגיד (מי שבנה את האתר שלו בasp עם ממסד mysql) מה הוא עשה כדי שזה יפעל לו כמו שצריך?
    כי זה כבר מעצבן (המסד הזה!).

  15. somebody הגיב:

    בסוגרים הראשונים בשורה הראשונה ….
    המילה האחרונה אמורה להיות "למה?"

  16. sitemaster הגיב:

    אז אין לאף אחד מושג?
    איך מטפלים בסימני השאלה?

  17. somebody הגיב:

    אך זה שאף אחד לא יודע????
    אין כזה דבר שאף אחד לא יודע להפוך את מסד נתונים mysql שיתמוך בעברית.
    נו באמת אתם לא יודעים???????
    באיזה מסד משתמשיפ פה באתר?

  18. ניר טייב הגיב:

    כמעט נכנסתי אליו
    כשגיליתי שאני יכול להשתמש ב-MSSQL עברתי ישירות אליו (באפשרויות האחסון של ידיד)

  19. ניר טייב הגיב:

    בכללי, אם מסד לא תומך בקשרי גומלין
    מצידי הוא לא ראוי להיות מסד נתונים.

  20. somebody הגיב:

    אה הוא לא תומך?!
    אז במה אתה משתמש?
    ב mssql?

  21. ניר טייב הגיב:

    בד"כ אקסס
    אבל אני מקווה להפוך זאת לנורמה ולעבור באופן תמידי ל-MSSQL

  22. somebody הגיב:

    מה אתה משלם כמה מאות דולרים בשנה…
    כדי להשתמש במסד הזה MSSQL?
    כאילו כדי שיהיה לך רישיון.

  23. sitemaster הגיב:

    זהוא אני גמרתי!
    שיגע אותי מספיק
    אני הולך לmssql

    mysql – ברוך שפתרנו!

  24. somebody הגיב:

    חחחח.. אתה עובר?
    ב MSSQL השינוים בן שאילתות הSQL שונות מבמסד MS ACCESS?

  25. sitemaster הגיב:

    אין שינוי …..
    בספר שלי הכל אותו הדבר

    יכול להיות עם אני אצליח להפעיל עברית אז אני אמשיך עם mysql המקולל

  26. ניר טייב הגיב:

    לא הכל עולה מאות דולרים
    ואני לא משלם, אלא ידיד שלי ()

    כאן הוא מתארח (חבילות דיי משתלמות )
    http://hosting.viux.com/

  27. sitemaster הגיב:

    ניר…
    אחלה ידיד חחחח

    יש לי רעיון אחרון לטיפול בעברית אני חושב שהבעיה היא בעורך הגרפי אני מסיר את הmysql וכל דבר שקשור אליו וגם מוחק בregedit ואז אני יתקין רק את הmysql והדרייבר ואז אני אראה

  28. somebody הגיב:

    חחח… כייף לך!(לנייר).
    וsitmaster אני לא מצליח להתקין את המסד הארור אחרי שמחקתי אותו!
    איזה מעצבן הוא!!!!

    גם אני יכול להשיג איכסון אצל בן דוד שלי יש לו חנות באנטרנט אז הוא קנה שרת פרטי אבל הבעיה היא שאם אני יאכסן אצלו אז אין לי ממשק ניהול ואני צריך ממשק ניהול….
    יש לי שאלה, האם אני יכול אך שהוא ליבנות ממשק ניהול כאילו לדפים של האתר כאילו שאני יכול לערוך את הקוד ולשמור שינוים?
    להעלות קבצים אני יודע שזה אפשרי עם אוביקט aspupload.

    כי אם אני יוכל את כל זה אז אני יאכסן אצלו ואני לא אצתרך לבזבז כסף על אכסון.
    חחח…….
    אני יודע שזה לא קשור לשרשור אבל סתם אין לי כוח לישלוח עוד הודעה…

  29. sitemaster הגיב:

    למי השאלה?
    4.1 אנהי ניסיתי את הרעיון שלי והחרא הזה לא עובד רק סימני שאלה אין עברית

  30. Silver Strike הגיב:

    נסה לשאול בפורום מסדי נתונים בתפוז

  31. sitemaster הגיב:

    ניראה שהצלחתי
    להשאיר את הנתונים בשדות בעברית
    עוד problem
    זה עדיין מציג סימני שאלה גרררררררררררררררר
    צריך קידוד בראש העמוד מסויים?

  32. sitemaster הגיב:

    אני מקבל שגיעה!
    כשאני מקליד את זה אז אני מקבל שגיעה:

    The specified code page attribute is invalid.
    /sitemaster/top.asp, line 1

  33. sitemaster הגיב:

    עדיין
    ניראה לי שהיסתכלתי במקום הלא נכון
    יכול להיות דבר כזה שהקידוד הוא hebrew?

  34. sitemaster הגיב:

    אני מקבל כאב ראש
    ואני רושם טור לפסיכולוג!
    סימני שאלה רק סימני שאלה!       

  35. sitemaster הגיב:

    מיד?
    אני מקליד נתונים בטבלה והכל הסדר ובעברית אבל כשאני מציג את הנתונים הכל עם סימני שאלה

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!