שלח תשובה

זירת השאלות

355
צפיות
10
תשובות

בעיה מוזרה..

,‏ 29 באפריל, 2005


צרפתי לינק לעמוד שמסביר את הבעיה+ תמונות.
http://planet.nana.co.il/almog_zimal/problem.html



אני לא יודע איזה קט קוד להביא…
אז הבאתי רק הקטע שבו נימצא הקוד של הרקע.



<tr>
<td width="163"> </td>
<td width="169" valign="top" bgcolor="#99FF33" style="background-image:url
(image/diz_ground.jpg);"> </td>
</tr>


תודה לעוזרים..

תגיות:

10 תשובות

  1. somebody הגיב:

    שאלה בקשר javascript
    עשיתי קוד שפוקוס על תיבת טקסט הוא משנה את הdirection  שלה ונגיד וכתוב "מקסימום …." הוא משנה את הvalue שיהיה ריק.
    עכשיו השאלה שלי ך אני יכול לגם הוא ישנה את הtype של התיבת input מtext לpassword ניסיתי (בתוך הקוד הקיים) לעשות:


    this.type=’password’

    אבל זה לא עובד….
    האם זה אפשרי בכלל ואם כן איך?

  2. ניר טייב הגיב:

    אי אפשר לשנות את ה-type
    של input לאחר שהוא נוצר, אבל אפשר דרך DOM ליצור Input חדש והחליף את הקיים בו (ובדרך גם את המאפיינים שלו).

    כשאני אמצא את שם המתודה אני אנסה להרכיב לך משהו

  3. ניר טייב הגיב:

    הנה

    function replaceInputType(oldInput, newType){
    // oldInput is a HTMLInput element to be replaced with new one
    // newType is the type of the new HTMLInput element
    var oInput = document.createElement(oInput);
    oInput.type = newType;
    oInput.value = oldInput.value;
    // you can add the other properties you need
    oldInput.parentNode.replaceChild(oldInput, oInput);
    }

  4. somebody הגיב:

    תודה אבל החלטתי לוותר על זה…
    בקשר להודעה הראשונה של השירשור אולי מישהו יודע משהו?
    הינה קישור לעמוד המדובר:
    http://planet.nana.co.il/almog_zimal/problem/indax.htm
    נסו למי שיש ויכול לעזור לראות אותו באקספלורר ולראות אותו בפיירפוקס ותיראו על מה אני מדבר, למי שאין בהודעה שאני מדבר עליה (ההודעה הראשונה בשירשור זה) יש קישור לתמונות שמציגות את הבעיה.

  5. shay3434 הגיב:

    האם ביצעת חיתוך בPHOTOSHOP??
    כי אם כן, בדרך כלל נוצרות בעיות בהתאמה לדפדפנים שונים.
    נסה להשתמש ביפריימס כדי לעשות את העיצוב ואולי זה יעזור.

  6. somebody הגיב:

    לא משנה תודה…
    החלפתי את העיצוב וחתכתי אותו אחרת ועכשיו הכך יסתדר..

  7. somebody הגיב:

    בעיה…
    עשיתי ב JS בדיקה של טופס זאת לא פעם ראשונה שאני עושה ותמיד זה לא פועל לי..
    כתבתי את הקוד הבא:


    function ChackForm(area){
        if(area.firstname.value == ”){
            alert("òìéê ìäæéï ðåùà ìäåãòä")
            area.firstname.focus()
            return false;
        }
    }

    מחקתי את כל הקודים מהעמוד והשארתי רק את הקטע שהראתי לכם אבל זה לא פועל..
    הוא לא מקפיץ alert כאשר השדה ריק והוא ממשיך ישר להזנת הנתונים במסד….
    מה יכולה להיות הבעיה???

    תודה לכל העוזרים..

  8. somebody הגיב:

    ועוד משהו..
    זה: ”
    זה שני גרשים זה לא קרשיים זה שני גרשים יחידים.

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!