שלח תשובה

זירת השאלות

436
צפיות
16
תשובות

בעיות עברית חמורות בASP.NET …

,‏ 7 במאי, 2005

מישהו יודע איך לעזאזל אפשר להציג עברים בASP.NET ?
אני עובד עם VISUAL STUDIO .NET עכשיו כל פעם שאני רושם עברית בDESIGN TIME זה מתחרבש לי אבל אם אני מעדכן את הטקסט בRUN TIME זה מסתדר.
ניסיתי META TAGS על UTF-8 WINDOWS  1255 ועדיין זה לא מסתדר.
יש למישהו פתרון שיציל אותי ?
תודה רבה ..

תגיות:

16 תשובות

  1. BMAORLO הגיב:

    מה שמוזר כאן זה שלוקאלי זה בסדר אבל
    שאני מעלה את זה לחברת אכסון שלי נוצרת הבעיה שרשמתי למעלה.
    תודה לעוזרים.

  2. אוהד19 הגיב:

    המממ…


    <% @ Page Language="C#" CodePage="1255" requestEncoding="1255" responseEncoding="1255" %>

    אפשר גם לשים את הכל ב – Web.Config אם אתה יודע לעבוד איתו

  3. ronklein הגיב:

    תגובה
    אני עושה ככה:
    1. אני עובד עם Unicode.
    2. בכל דף:
    א. עושה Save As.
    ב. בחלון שנפתח – לוחץ על החץ הקטן לחצן ה Save ובוחר באפשרות Save with Encoding.
    ג. בחלון שנפתח – בוחר בקומבו למעלה בערך הבא:

    Unicode (UTF-8  with  signature) – Codepage 65001

    בקומבו התחתון – Current Settings.

  4. BMAORLO הגיב:

    הכול הסתדר חוץ מDATAGRID שמתעקש לרש
    לרשום לי ??????? במקום עברית.
    עברתי על כל הפונטים של הDATAGRID ונתתי להם פונטים שתומכים עברית כמו DAVID ועדיין אני מקבל רק סימני שאלה.
    יש פתרון לדבר הזה ?
    תודה רבה.

  5. BMAORLO הגיב:

    הנה תמונה להמחשת הבעיה
    תודה לעוזרים

  6. BMAORLO הגיב:

    כן במקומי זה עובד זה מה שמשגע אותי.

  7. ronklein הגיב:

    ניסית גם בדפדפנים אחרים?
    יכול להיות שלא מותקנת עברית במחשב השני?

    ועוד עניין:
    נסה לבנות מסך שמציג בצורת TextBoxים ו Labelים את הרשומה הראשונה בלבד. כך תוכל לדעת אם העברית מתחרבשת _בדרך_ לדפדפן או שהעברית מתחרבשת _רק_ על הדפדפן.

  8. BMAORLO הגיב:

    גם עם לייבלים וTEXTBOX עדיןי גיבריש
    איזה מעצבן זה.
    יש לכם אולי עוד עצה ?
    אני מזכיר זה רק נתונים שאני שולף מהDB שלי :S

  9. BMAORLO הגיב:

    הסתדרתי הבעיה הכי מעצבנת שאפשר
    כדי לנהל את הטבלאות של הMSSQL הורדתי תוכנה שקוראים לה EMS MS SQL MANAGER .
    עכשיו יצא שרק טבלה אחת בניתי עם התוכנה הזאת ותנחשו מה.
    היא הקימה אותה מקודדת לצערי.
    בניתי את הטבלה שוב עם תוכנה אחרת וזה הסתדר.
    תודה לעוזרים.

  10. BMAORLO הגיב:

    שאלה בקשר לשאילתת UPDATE והוספה
    האם יש אפשרות לעשות שאילתת UPDATE כאשר העדכון שאני צריך לעשות הוא רק להוסיף לאיזה שהוא שדה בטבלה שם +1 .
    האם אני חייב לעשות קודם SELECT כדי לשלוף את מה שיש שם להעלות ב1 ואז לערוך את הטבלה בחזרה ?
    או שיש דרך לעשות UPDATE ואוטומתית לעלות שדה ב1 בלי שאילתא מיותרת .
    תודה לעוזרים.

  11. ניר טייב הגיב:

    יש דרך

    UPDATE [table name] SET [number field]=[number field]+1

  12. BMAORLO הגיב:

    איך מקבלים שדה TEXT מMYSQL לASP.NET
    יש לי Odbc.OdbcDataReader הכול מקושר כמו שצריך עכשיו בDB שלי יש שדה מטיפוס TEXT הוא לא VCHAR רגיל כי אני צריך יותר מ255 תוים    עכשיו שאני רוצה לקבל שדה NVCHAR אני עושה:
    [code]
    objReader.GetString
    [/code]
    שאני מריץ שורה זאת על שדה מטיפוס TEXT אני מקבל שגיאה :
    [code]
    System.InvalidCastException: Specified cast is not valid.
    [/code]
    אז איך בכל זאת אני יכול לקבל שדה מטיפוס TEXT חרשתי את האינטרנט ולא מצאתי פתרון לצרכיי,
    תודה רבה לעוזרים.

  13. BMAORLO הגיב:

    שחכתי לציין שאני עובד עם MYSQL
    שחכתי לציין שאני עובד עם MYSQL  תודה

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!