שלח תשובה

זירת השאלות

453
צפיות
12
תשובות

יצירת מסד DBM+…

,‏ 14 במאי, 2005

יש לי שתי שאלות,אשמח לקבל תשובה מקצועית.
1.האם ב-PHP קיימות הפונקציות הבאות(?):

dbmopen()

dbminsert()

dbmclose()

(רק כדי לכוון אתכם:מערכת ניהול DBM)
ואם הפונקציות הנ"ל לא קיימות ב-PHP ואתם חושבים שכשכתבתי "מערכת ניהול DBM" אז זה נראה עאילו נפלתי מהירח.אז בבקשה תגידו לי,כי אני למדתי את זה ומשום מה אומרים לי שהפונקציות והנושא כלל לא קיימים.זה נכון?

2.למדתי mySQL אבל לא דברים יסודיים.
אני יודע קצת יותר ממה שמסבירים במדריך הזה:
http://webmaster.org.il/guide.asp?subject=php&class=mysql
אבל ראיתי ספרים בחנויות שמלמדים PHP והם בסביבות ה-300-400 עמודים!
אני יודע שהשפה הרבה יותר מורכבת ממה שאני למדתי,אבל האם אני יכול להגדיר את עצמי כיודע mySQL ?!
זאת אומרת,אני יכול לרשום בקו"ח משהו כזה:"PHP+mySQL" ?
או שלא?

תודה רבה לכם

תגיות:

12 תשובות

  1. jonatan44 הגיב:

    ——–>
    כן, כולם קיימות אתה יכול לילמוד עליהם ב
    http://il.php.net/manual/en/ref.dbm.php
    אתה יכול ליראות למטה את הפקודות.
    כל פעם שאתה רוצה ליראות אם פקודה/פונקציה קיימת, תיכנס ל
    http://www.php.net/function_name

    שמה מראים כיצד להיתחבר,להריץ שאילתות ולהיתנתק מ MySQL, כדאי לדעת מהם הפונקציות המובנות ב PHP שיכולות לעזור ב MySQL תיכנס ל
    http://www.php.net/mysql.
    לדוגמה: כאשר אתה רוצה ליצור בסיס נתונים חדש, אתה יכול להריץ שאילתה שתעשה CREATE DATABASE, או להישתמש בפונקציה של PHP מקנה לך:
    mysql_create_database();.
    בהצלחה!

  2. ניר טייב הגיב:

    למיטב הבנתי כדאי יותר להשתמש
    ב-Pears ולא בפונקצית המובנות של ה-PHP להתממשקות עם MySQL.

  3. jonatan44 הגיב:

    כל עוד אגס מותקן
    אין בעייה, זואתי כבר החלטת המתכנת

  4. evyatar14 הגיב:

    או.קיי,כמה דברים!
    1.מישהו אחר יכול לענות לי על שאלה מס’ 2 ?
    2.מזה "Pears"?(סילחו לי-אני חדש
    3.מזה "אגס"?

    תודה רבה

  5. ניר טייב הגיב:

    1. תכתוב שאתה יודע לעבוד בצורה
    בסיסית עם MySQL

    2+3 = אגס=Pear, זה פרוייקט PHP:
    http://pear.php.net/manual/en/introduction.php#about.pear

  6. evyatar14 הגיב:

    בעיה קטנה…
    אז בסדר הבנתי הכל,אבל עכשיו אני מקבל שגיאה כאשר אני שם קוד ב-php עם DBM.
    שמעתי שני צריך לשנות משהו ב-php.ini (לטעון ספרייה או משהו).
    איך אני עושה זאת?תודה

  7. BuildHome הגיב:

    קראת כיצד מציגים שאלה?
    מה השגיאה? תן יותר פרטים כדי שנוכל לעזור לך.

  8. evyatar14 הגיב:

    תמונת השגיאה
    התמונה שאני מקבל מצורפת להודעה זו.
    הבנתי שאני צריך לטעון ספרייה (או משהו כזה) דרך הקובץ php.ini
    בשביל לעבוד עם מערכת ניהול DBM.

    תודה רבה

  9. BuildHome הגיב:

    לפי השגיאה
    נראה כי אתה מנסה לקרוא לפונקציה שאינה קיימת.
    תראה את הקוד הרלוונטי.

  10. evyatar14 הגיב:

    אני יודע…
    הבנתי מה ההודעת שגיאה אומרת.
    אמרו לי שזה בגלל שאני צריך לטעון ספרייה בקובץ php.ini.
    והשאלה:איזו ספרייה?מישהו יודע?

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!