שלח תשובה

זירת השאלות

305
צפיות
17
תשובות

עזרה בבקשה!…

,‏ 6 בפברואר, 2004

כנסו לאתר..:
http://www.mormeluka.com
תיהיו בדף הראשי, אתם רואים איפה שיש 3 פרסומות ..למעלה..
אז מתחתם יש רווח…איך אני יכול להוריד את הרווח הזה שלא יהיה בכלל..
זנ הקוד מקור:


<table width=759 height=61 bgcolor=#F3F3F3 border="0" cellspacing="0" cellpadding="0" bordercolor="bordo" style="border-collapse: collapse;border-top:inset 0px;border-bottom:inset1px;border-left:inset 1px;border-right:inset 1px;border-color:bordo">
<Tr>
<Td width=100% align=top valign=top>
<center>
<OBJECT classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,0,0" width="242" HEIGHT="61" id="adrenalin" ALIGN="">
<PARAM NAME=movie VALUE="advertise_1.swf"> <PARAM NAME=quality VALUE=high> <PARAM NAME=bgcolor VALUE=#FFFFFF> <EMBED src="advertise_1.swf" quality=high bgcolor=#FFFFFF WIDTH="242" HEIGHT="61" NAME="advertise_1" ALIGN=""TYPE="application/x-shockwave-flash" PLUGINSPAGE="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></EMBED>
</OBJECT>

&nbsp&nbsp

<a href=http://www.billabong.com>
<img src=advertise_2.jpg width=242 height=61 border=0></a>

&nbsp&nbsp

<img src=advertise_3.jpg width=242 height=61 border=0></a>
</td>
</tr>
</table>



תודה רבה לעוזרים!

תגיות:

17 תשובות

  1. ניר טייב הגיב:

    עליתי של משהו
    בתמונה האחרונה בקוד סגרת תגית A שאין מה לסגור

  2. זהר פלד הגיב:

    רווח בין הפרסומות לבין מה?
    לבין הקו בצבע בורדו שנמצא מתחתיהן?
    לבין הטקסט שמתחת לקו?

  3. mad-surfer הגיב:

    תסתכלו בתמונה שהעלתי עכשיו..
    הרווח שבין הפרסומת (תמונה) לבין המסגרת(הקו הבורדו)..

    בתמונה שהעלתי יש קו ירוק, את הרווח של הקו הירוק אני רוצה להוריד…
    ולא רק של הקו הירוק את הרווח שיש מתחת לכל פרסומת..
    הנה התמונה:
    http://www.mormeluka.com/123.gif

  4. זהר פלד הגיב:

    נסה את זה:
    בקוד שלך, תוסיף לתג object ולתג embed את הקוד הזה:

    style="bottom-margin:0;"

  5. mad-surfer הגיב:

    מה זה התגים האלו?
    מה זה התגים האלו?
    "לתג object ולתג embed "

  6. זהר פלד הגיב:

    יש לך את התגים האלו בקוד…
    אלו התגים שמייצרת התוכנה של הפלאש כדי להטמיע את קובץ הפלאש בדף HTML.

  7. mad-surfer הגיב:

    שמתי זה לא עובד..
    שמתי זה לא עובד..

  8. mad-surfer הגיב:

    יש לי עוד בעיה…
    כנסו לאתר:
    http://www.mormeluka.com/bil/

    (מצטער שלוקח מלא זמן עד שהאתר עולה..כי עוד לא גמרתי את העיצוב…)
    תלחצו בתפריט על "הורדות"…ותראו שהרקע של הגל …זז..
    ולשני הדפים גם לשער וגם לדף של ההורדות יש את אותו קוד מקור..
    רק שיניתי את התמונה….אז מה הבעיה?? איך אני יכול לגרום לזה שהתמונה לא תזוז..שתשאר במקום של התמונה הקודמת ..של השער…

    ובבקשה תענו לי גם על הבעיה הקודמת…
    תודה רבה לעוזרים!!

  9. זהר פלד הגיב:

    הבנתי למה זה…
    בתג td שמכיל את הפלאש תשנה את הערך של המאפיין vAlign מ top ל bottom .

  10. זהר פלד הגיב:

    יש לך שתי תמונות שונות
    ברקע – ככה זה גם בקוד המקור…
    בדף שנתת את הכתובת (להבא, תוסיף לינק ולא סתם כתובת) שלו יש את התמונה reka.jpg,
    ובדף של ההורדות יש את התמונה reka_download.jpg…
    אז מה שאתה צריך לעשות הוא פשוט לשים בכל הדפים שלך את התמונה שאתה רוצה שתשאר.

  11. mad-surfer הגיב:

    כנס.בבקשה..
    1. לבעיה הראשונה…- זה לא עובד ..ניסיתי…אם אתה רוצה אז אני יעלה לך את זה לאינטרנט ותראה שזה לא השתנה..

    2. לבעיה השניה- …תסתכל בקוד מקור..זה אותו מקור…ואותו גודל של תמונה..אבל אני רוצה שתמונה השניה לא תשתנה מהמקום ..של התמונה הראשונה .
    כלומר, תסתכל כשלוחצים על "הורדות" אז "reka_download.jpg "..זז..ואני לא רוצה שהוא יזוז..ונגיד אם תלחץ "הקודם"..אז אתה תראה שהרקע של ה"שער"..לא זז..

  12. זהר פלד הגיב:

    אצלי לא זז שום דבר.
    אין לי מושג, ולו הקלוש ביותר, על מה אתה מדבר.

  13. mad-surfer הגיב:

    איזה רזולוציה יש לך במחשב?
    איזה רזולוציה יש לך במחשב?

  14. mad-surfer הגיב:

    כנס..
    אהה..אז יכול להיות שבגלל זה אתה לא רואה את התזוזה של הרקעים…
    תנסה להחליף לרזולוציה יותר קטנה..כמו 1024*768 ותראה ששני הרקעים זזים..

  15. אתה אמור להתאים את האתר לגולשים
    ולא הגולשים אמורים להתאים את עצמם לאתר.

  16. mad-surfer הגיב:

    זה מה שאני רוצה!…
    זה מה שאני רוצה!…
    אני רוצה להתאים אבל יש לי בעיה באתר שלי..ואני צריך שתנסו לפתור לי אותה..
    כי כאשר לוחצים על הדף של "הורדות"..התמונה זזה ואני לא רוצה שהיא תזוז..וגם אני לא מצליח להבין למה היה זזה ..כי זה אותו קוד מקור…לשני האתרים…
    וזה אותו גודל של תמונה….

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!