שלח תשובה

זירת השאלות

441
צפיות
2
תשובות

שאלה לגבי FSO ו VBS

,‏ 8 בפברואר, 2004

האם יש דרך בה אני יוכל להכניס למשתנה strname מחרוזת הכוללת בתוכה את התו " ללא קבלת שגיאה כשאני מבצע את file.write(strname) , האם יש דרך "לעקוף" את הבעיה ?

הקוד מצורף להלן


strName=" bla bla "bla" "
set FSO= Server.CreateObject("scripting.FileSystemObject")
set file = fso.CreateTextFile("c:blabla.asp",True,False)
file.write(strName)




תגיות:

2 תשובות

  1. ניר טייב הגיב:

    כן פשוט מאוד
    איפה שאת רוצה לשים גרש או גרשיים תשימי את הסימן המיוחד שלהם
    אני זוכר רק את של הגרש הבודדה

    &acute

  2. זהר פלד הגיב:

    כדי לגרום ל VBS לקבל מרכאות
    כחלק אינטגראלי מהמחרוזת, פשוט מכפילים אותם:
    מחרוזת תקנית המכילה מרכאות ב VBS:

    strName=" bla bla ""bla"" "

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!