שלח תשובה

זירת השאלות

323
צפיות
10
תשובות

בעיה מוזרה עם Split

,‏ 16 ביולי, 2005

היי,
נתקלתי בבעיה מאוד מוזרה בקוד שלי…
יש לי עוגיה שנשמרת אצל המשתמש, ובה נקלטים כל מיני ספרות..
הפרדה בין כל ספרה לספרה מתבצעת ע"י התו הבא: "," (ללא גרשיים)
לדוגמה, ערך העוגיה יכול להיות כך:
4,8,13,87,751

הבעיה היא שכאשר אני משתמש ב-Split ומבקש ממנו להפריד בין הפסיקים הללו, הוא לא מחזיר לי שום ערך..
וזה לא שבעוגיה אין את הערך מופרד עםפ פסיקים..בדקתי כבר מספר פעמיים ובהחלט ראיתי שהערך בעוגיה הוא מתאים..

הינה הקוד:


x = Request.Cookies("my_shopping")
a = Split(x, ",")
For i=0 To UBound(a)
id_m = a(i)
Response.Write id_m&"<br>"
Next


הקוד לא מציג מציג לי דבר…
ואני בהחלט בדקתי שמגיע ערך נכון, מופרד עם פסיקים…

מה לא טוב בזה??
אני כבר לא מבין…

מחכה לתשובה,
תודה רבה.

תגיות:

10 תשובות

  1. לא חשוב, הסתדרתי כבר לבד..
    תודה בכל מקרה..

  2. שאלה על סשן..
    האם ניתן לדעת עוד כמה זמן נותר לסשן??
    זתומרת הסשן כבר שתול, אבל אני רוצה לבדוק עוד כמה זמן נשאר לו "לחיות"..

    יש משהו כזה??

  3. אממ…
    אתה יכול בטעינת העמוד לבצע רישום של שעת הטעינה בצד לקוח, וכך לבדוק כמה זמן עבר, ולהשוות לאורך הסשן שהגדרת.

  4. זה לא מה שאני מחפש..
    אני מחפש פונקציה מובנת שבה אוכל להשתמש..

    אם אין פשוט תגידו  

  5. זה לא כ"כ הגיוני מה שאתה מבקש
    כי לפונקציה כזאת אתה צריך לפנות בצ"ש.

    והרי ברגע שאתה נמצא בצ"ש – הטיימר של הסשן מתאפס…

  6. להצפין סשן או לא?
    אני משתמש בסשן כדי לשמור מידע על המשתמש כמו id שלו ושם משתמש…
    רציתי לדעת אם יש צורך בהצפנת נתוניםפ כמו בעוגיה..

    כלומר, משתמש יכול לשנות לעצמו את הסשן (כמו שניתן בעוגיה)??

    המשך יום נעים,
    תודה רבה.

  7. זהר פלד הגיב:

    לא. עוגיה נשמרת אצל הלקוח,
    לכן המשתמשים יכולים לשנות אותה.
    Session, לעומת זאת, נשמר בשרת, ולמשתמשים אין גישה ישירה אליו.

  8. המערכת שלי פרוצה?? תעזרו לי לגלות..
    היי,
    אני רוצה שבבקשה שמישהו יאמר לי אם מערכת ההתחברות שלי פרוצה או לא..
    ניסתי להגן עליה מכל דרך שאני מכיר..
    תלחצו פה ללינק

    סתם אם אולי יהיה לכם יותר קל לפרוץ אז הינה מבנה המערכת:
    אין מצב שתדעו את שם הDB (זה שם מחורטש!).
    אין מצב שתנחשו שם משתמש+סיסמה – גם זה מחורטש.
    אני שומר את id של משתמש על session בשם: userid.

    אם מישהו יצליח לפרוץ, או שלא, אז בבקשה שיאמר לי מה הפריצה ואני אתקן כבר..

    תודה מראש!!

שלח תשובה