שלח תשובה

זירת השאלות

287
צפיות
12
תשובות

היי, שלום. שאלה שקשורה לזמן…..

,‏ 10 בפברואר, 2004

היי, יש לי אתר קטן וירטואלי למכירת מוצרי מחשב וציוד שלו.
כמו כן יש סל קניות והכל .
יש טופס קטן למילוי פרטי תשלום ,לאחר מילוי הפרטים נשלחים לטופס מסויים ששמו end.asp
השאלה שלי עכשיו לאחר שפחות או יותר הסברתי מי נגד מי היא: איך אני עושה בASP או JAVA SCRIPT דבר כזה , לאחר שהדף סיים לעשות מה שצריך (הגיע לחלק </html>) יובר הגולש לדף אחר ?
תודה מראש.

ולזה ששמו שם מה שמו "stimpi"
ככה צריך לנסח שאלה ולבקש עזרה.

תגיות:

12 תשובות

  1. אתה יכול לעשות את זה עם סקריפט
    <script language="JavaScript">
    location.href=’page.html’;
    </script>

  2. אתה יכול גם באירוע onLoad
    של Body לתת לו לעשות את ה-location.href.

  3. mrmistory הגיב:

    או קיי, אבל אני רוצה שזה נגיד……
    יהיה רק אחרי 30 שניות שדף עשה את מה שצריך.
    את מה שרשמת אני יודע, זה ישר מעביר לדף שרושמים שם.
    זה כמו REDIRECT של ASP.

    יש לך משהו ששם אני רושם שניות ?

  4. תג META


    1 <meta http-equiv="refresh" content="30; URL=http://www.webmaster.org.il" />

    30 זה מספר השניות

  5. RT-PRO הגיב:

    ככה ב ASP
    השורה שאתה צריך בדף ASP היא:


    <%

    response.redirect "yourPage.htm"
    %>

  6. mrmistory הגיב:

    ואם סקריפט יותר מ-30….
    שניות בדף, אז לפני שהוא יעשה את העבודתו הדף יועבר אוטומטית בכל זאת אחרי 30 שניות לפי מה שנתת או שאחרי שפעולה תסתיין סופית בדף ורק אז אחרי 30 שניות יועבר דף ?

  7. RT-PRO הגיב:

    כן ,כתבתי את זה …..
    כתבתי את זה בזמן שהוא כתב תאת התגובה שלו
    ולא ראיתי את ההודעה שלו ,
    (חבל שאין אפשרות עריכת הודעות באתר )

  8. mrmistory הגיב:

    הפרש של 10 דקות, אם זה באותו זמן…
    אז שיהיה 🙂

  9. 30 שניות מרגע סיום טעינת הדף.
    אם זה תלוי בסקריפט כלשהו, פשוט תעביר דף כשהוא מסתיים (או אחרי 30 שניות, באמצעות SetTimeOut)

שלח תשובה