שלח תשובה

זירת השאלות

8 תשובות

  1. adventureboy הגיב:

    ככה, אבל…
    אתה צריך לוודא שה-TEXTBOX יכיל באמת מספר (אתה יכול לעשות את זה עם VALIDATOR).


    string myStr = Convert.ToInt32(myTextbox.Text);

  2. adventureboy הגיב:

    אופס, שמתי לב לטעות קטנה…
    הגדרתי משתנה STRING במקום INT


    int myNum = Convert.ToInt32(myTextbox.Text);

  3. revishimoni הגיב:

    הרצת שאילתא ב-asp.net
    System.Data.OleDb.OleDbException: ‏‏אי-התאמה של סוג נתונים בביטוי קריטריונים.

    זוהי ההודעה שקיבלתי לאחר הרצת הקוד המצורף.בדקתי את הנתונים בבסיס הנתונים שבאקסס,ואכן הוא מותאם לנתוני השאילתא,אז מה הבעיה???

  4. ככה:
    דבר ראשון לפי מה שראיתי אתה בוחר לפי id ומשתמש בגרש, מה שלא נחוץ כי אתה בודק מספר. נסה לשנות את זה.

  5. revishimoni הגיב:

    ירדן שם טוב,עשית לי טוב!!!! זה עבד,

  6. revishimoni הגיב:

    שאלה ליגע כללי…
    מתי כדאי באכיטקטורת asp.net להשתמש ב- class-ים ומתי כדאי להשתמש ב- dll-ים???

  7. זהר פלד הגיב:

    מזת'ומרת?
    dll הוא פרוייקט מקומפל – שמכיל בתוכו את כל המחלקות (class) של הפרוייקט.

    לכן תמיד כשאתה משתמש ב dll אתה בעצם משתמש ב class שיושב בתוכו.

  8. ניר טייב הגיב:

    בכלל, אם ב-ASP.NET ממש העתיקו
    את המודל של J2EE אני מאמין שגם כל דף aspx שלך הופך למחלקת C# (למשל) בסופו של דבר.

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!