שלח תשובה

זירת השאלות

707
צפיות
3
תשובות

בעיה עם הוספת קובץ CSS חיצוני ו- FF

,‏ 20 באוקטובר, 2005

אוקי אז ככה אני בונה מערכת ניהול
ויצרתי לה קובץ עיצוב חיצוני עכשיו כאשר אני מריץ את העמוד עם ה- FF
העמוד מופיע ללא כל הסגנונות עיצוב שרשמתי בקובץ
אז הלכתי לגאווה סקריפט קונסול(זה שמראה באגים בקיצר)
וזה הארור שהוא רשם לי


Error: The stylesheet http://localhost/mangment/style.css was not loaded because its MIME type, "application/octet-stream", is not "text/css".


עכשיו הינה הקוד של הקובץ CSS
CSSFILE
השורה שהיתה אני קורא לקובץ


        <link rel="stylesheet" type="text/css" href="style.css">

עכשיו שמתי לב שכאשר אני מוחק את ההגדרה של ההעמודה(XHTML -TRAD)
אז הכל בסדר אבל אני רוצה לרשום בתקן  אז בבקשה תעזרו לי


תגיות:

3 תשובות

  1. Dgogo הגיב:

    משהו ששכחתי(כרגיל)
    הלכתי לאתר של W3C ובדקתי את הקובץ CSS
    תיקנתי הכל חוץ משני אלא שאין יל מושג מהם אז האוררוים:


        * Line : 30 font-family: You are encouraged to offer a generic family as a last alternative
        * Line : 30 (Level : 2) font-family: You are encouraged to offer a generic family as a last alternative : .Moud

    השורה עליהם מצביעים הארורים


        font-family: Arial, ‘times New Roman’;

    שוב תודה

  2. ניר טייב הגיב:

    תוסיף שם של משפחה שלמה
    כך שאם למישהו אין את הפונטים שכתבת (נגיד למשתמשי לינוקס) אז הם יוכלו להשתמש בפונט שמוגדר בדפדפן על אותה משפחה.

    במקרה שלך אתה צריך להוסיף sans-serif

    font-family:arial,’times new roman’, sans-serif;

  3. Dgogo הגיב:

    עדין לא נפתר ה- FF רשם לי את אותו
    האררור

שלח תשובה