שלח תשובה

זירת השאלות

217
צפיות
10
תשובות

שבירת שורות וגרשיים

,‏ 11 בפברואר, 2004

אני שולח נתונים שנלקחו מטופס במייל ואני רוצה שדה ההערות ישבור שורות בדיוק כמו שהמשתמש הזין אותן. אני יודע שיש פונקצייה לזה אבל אני לא יודע מהי.
איפה אני יכול למצוא את זה?

דבר נוסף הוא הגרשיים והגרש. איך אני מציג את המחרוזת שיש בה גרש או גרשיים מבלי שזה יתחרבש?

תודה

תגיות:

10 תשובות

  1. ניר טייב הגיב:

    פפר כנס…
    כנס למדור ASP ושם לשאלות נפוצות יש שם את הfaQ שלי בקשר לשבירת שורות והצפה

  2. mynameispepper הגיב:

    תודה ניר אבל
    אני לא בטוח שהבנתי מה ההבדל בין 2 הפקודות.

  3. ניר טייב הגיב:

    בין אלו פקודות
    ה-chr(13) וה-vbCRlf או
    ה-chr(13) וב-textArea

  4. אוריקס הגיב:

    ככה:


    x=request.querystring("field")
    x=replace(x,VbCrlf,"<br>")
    response.write x

  5. mynameispepper הגיב:

    פשוט מה ההבדל בין שניהם?
    למה כל אחת משמשת?

  6. ניר טייב הגיב:

    פפר הנה ההבדל
    בין ה-chr ל-vbCRlf אין הבדל שניהם מעידים על לחיצת האנטר
    בשאלה הנפוצה שלי אני כתבתי על מאפיין ה-hard של ה-textArea שבעצם מוצא גם ירידת שורה אמיתית שהתבצעה בתוך ה-textArea (הגעה לסוף השורה ב-textArea) זה בעצם מונע גלישת טקסט כשאתה מוציא את הנתונים כפלט

  7. זהר פלד הגיב:

    דוקא יש הבדל…
    לחיצה על אנטר מתבטאת ב vbcrlf – זה קבוע של VBS שמכיל בעצם שילוב של שני תווים, שקוד האקסי שלהם הוא 10 ו 13.
    כלומר, המקביל של vbcrlf הוא (chr(13)&chr(10. (יכול להיות שאני מתבלבל בסדר שלהם.

  8. ניר טייב הגיב:

    טוב אבל
    זה מבטא את האנטר ואם לא מגדירים את ה-wrap ב-textArea אז בדפדנים ששונים מהאינטרנט אקספלורר (לא זוכר באיזה גירסה)
    יראו במקום טקסט מסודר, שורות ארוכות עד המקום שנלחץ בהם אנטר בגלל שהפתרון היחידי האחר הוא ה-CSS והמאפיין הזה נתמך רק באקספלורר

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!