שלח תשובה

זירת השאלות

357
צפיות
10
תשובות

שליחת דוא"ל מהאתר ללא פתיחת חלון

,‏ 2 בנובמבר, 2005

שלום רב.
אני מחפש אפשאות לשלוח דואל ברקע מסרטון פלאש בלי לפתוח חלון דפדפן חדש. שתי האפשרויות המוכרות לי הן:
א. יצירת דף דינאמי (PHP למשל) וקריאה לו לצורך שליחה. הבעיה : פותיחה של חלון חדש (או החלפה של הקיים).
ב. הוספת הקוד לאותו דף וקריאה מחודשת לדף – אך כאן אני מקבל פתיחה מחדש של סרטון הפלאש וזה מפריעה לזרימת העבודה באתר.

מה עושים ?

תגיות:

10 תשובות

  1. fishF הגיב:

    ובעברית ?
    אם תוכל לפרט מעת מה זה ואיפה משתמשים בזה

  2. זהר פלד הגיב:

    הממ…
    יש על שניהם מאמרים באתר.
    אבל אם אתה כבר עובד עם פלאש, אתה יכול לשלוח בקשת http מהפלאש עצמו, לא ב getURL אלא כאילו "מאחורי הקלעים", שזה בעצם בדיוק מה שעושה xmlhttp.

    קרא כאן.

  3. fishF הגיב:

    חרר….
    הרבה תודה.
    א. אני משתמש בקוד הזה בפלאש


    sendForm= new LoadVars();        
        sendForm.fname=fname;
        .
                    .
                    .

        sendForm.send("formsender.php", "POST");

    ועדיין מקבל חלון דפדפן חדש עם הקובץ  formsender.php.

    ב. אם הבנתי נכון – XMLHTTP הוא אובייקט ASP ואילו  download behaivor מבוסס על אירועים בJS ? כדי לשלוח טופס תוך שימוש ב PHP האם ניתן להשתמש ב   XMLHTTP ?

  4. זהר פלד הגיב:

    לא ממש.
    xmlhttp הוא אובייקט שהתפקיד שלו הוא לשלוח בקשת http לשרת מסויים, ולקבל ממנו פלט. את הפלט אתה יכול לקבל כטקסט, כ html, כ  xml, וכד’.

    האובייקט xmlhttp ניתן לשימוש גם בצד השרת ב asp, וגם בצד הלקוח. אגב, הוא חלק מהתקן, ככה שניתן להשתמש בו גם ב firefox, אאל"ט.
    download behaivor היא שיטה מיושנת של מיקרוסופט לעשות בערך את אותו הדבר, והיא עובדת רק באקספלורר.
    נסה לפנות לפורום פלאש בתפוז, יש שם כמה תותחים בפלאש שבטח ידעו לעזור לך לעשות את זה מתוך הפלאש ישירות (אם זה אפשרי), וככה יחסכו לך את ההתאמה בין הדפדפנים השונים.

  5. fishF הגיב:

    phpMyAdmin2.6.0 – יצוא מידע בעברית
    כיצד ?

  6. fishF הגיב:

    גילוי ערכי auto_increment ב mySQL
    שלום רב.
    אני משתמש mySQL4.2.0 ומעוניין ליצור מערכת שמעדכנת שתי טבלאות בו זמנית. אני מעוניין ליצור קישור בין הרשומות בשתי הטבלאות על ידי שמירת ה ID של האחת באחרת. הבעיה היא שה ID נוצר באופן אוטומטי. והשאלה – כיצד אני יכול לגלות מהוא ה ID החדש שנוצר ברגע ההכנסה או לחליפין, מה השאילתה הקצרה ביותר לגלות אותו ?

    שבת שלום

  7. בניה הגיב:

    תשתמש בפונקציה max
    בס"ד


    select max(id) from tblname

  8. fishF הגיב:

    האם זה בטוח שתמיד הערך גדל ?
    אם נניח מחקתי רשומות באמצע הטבלה, auto_incerment לא יכניס שומות במקומן ?

שלח תשובה