שלח תשובה

זירת השאלות

367
צפיות
23
תשובות

איך אני שולחת אוביקט מסוים

,‏ 10 בנובמבר, 2005

לפונקציה של JS וזה בתור משתנה????
ז"א שאח"כ אני יוכל לפנות אליו ולשנות לו מאפינים
לדוגמא



function getid(THE OBJECT)
{
document.all.THE OBJECT.style.bgColor=red;
}

תגיות:

23 תשובות

  1. yaedam הגיב:

    הפעלתי 2 פונקציות על ארוע אחד
    אז למה
    למה
    כשאני עוברת עם העכבר על הקישור העכבר מרצד והפונקציה (יותר נכון 2 הפונקציות)לא פועלות


    <td align="center" nowrap class="topbar_off" onmouseover="javascript:
    this.className=’topbar_on’; this.style.cursor=’hand’; begintimer()" onmouseout="javascript:
    this.className=’topbar_off’;st()">
    <a href=a11.asp >
    <span class="TopIndex">
    home
    <br>
    </span>
    </a>
    </td>

  2. זהר פלד הגיב:

    אופס…
    קודם כל, ההפניה של onMouseOver היא תמיד לסקריפט צד לקוח, לכן המילה javascript: מיותרת.

    דבר שני, נסי לעשות משהו אחר – במקום לקרוא לשתים שלוש פונקציות ב onMouseOver, תקראי לפונקציה אחת, תעבירי לה this, (מה שאומר שהיא תקבל reference לאלמנט שמפעיל אותה), ובפונקציה הזו תקראי לפונקציות האחרות.

  3. בניה הגיב:

    מה הכוונה אוביקט מסויים?
    בס"ד

    פשוט בקריאה לפונקציה תשלחי בתור ארגומנט את השם של האוביקט…

  4. yaedam הגיב:

    מה הבעיה למה "דרוש אוביקט"


    function begintimer()
        {  
                  event.srcElement.classname=’topbar_on’;
    }

    <td align="center" nowrap id="home" class="topbar_off" onmouseover="begintimer()" onmouseout="st()">
    <a href=a11.asp >
      <span class="TopIndex">
      home
       </span>
      </a>
       </td>

    מה הבעיה?
    איך אני פונה למאפין של "עצם" שקבלתי?????

  5. זהר פלד הגיב:

    אל תעבדי ככה.
    נסי את הדוגמא הבאה:


    function hover(oElement) {  
                  oElement.classname=’topbar_on’;
    }

    <td align="center" nowrap id="home" class="topbar_off" onmouseover="hover(this)" onmouseout="out(this)">

  6. yaedam הגיב:

    מה הטעות???
    אני מעבירה את המשתנה
    NUM לקובץ ASP והוא לא עובר למה???


    window.open(‘popup1.asp?soog=’+num,’Remote’,’location=yes,directories=yes,status=yes,menubar=no,width=400,height=300′);

  7. זהר פלד הגיב:

    שרשור מחרוזת לא נכון.

    window.open(‘popup1.asp?soog=’+num  ‘+ ,’Remote’,’location=yes,directories=yes,status=yes,menubar=no,width=400,height=300′);

  8. זהר פלד הגיב:

    ההדגשה הפכה לי את הכיונים
    ה + צריך להיות משמאל ל ‘.

  9. yaedam הגיב:

    פתיחת חלון בגודל הרגיל במקום הרגיל
    איך עושים שיפתח חלון בגודל שנפתח כשאני פותחת EXPLORER?
    ע"י שימוש ב WINDOW.OPEN???
    ושהחלון יהיה ממוקם באופן שיראו את כולו לא חצי הצד וכו’
    בקיצור פתיחת חלון רגיל!

  10. yaedam הגיב:

    איך מונעים הופעת דף לבן…
    כשאני פותחת את דף HTML מופיע לשניה דף לבן ורק אח"כ מופיע הרקע ושאר העיצוב.
    איך אפשר למנוע את זה???

  11. yaedam הגיב:

    משהו יכול להפנות אותי לקוד HTML
    שכאשר הגולש עובר על לינק יש לו הסבר קצר מה הלינק עושה וכו’
    ההסבר זז עפ"י מקום הלינק…
    נראה לי שקוראים לזה טוליפ או משהו דומה…

  12. SDSD הגיב:

    אין כזה דבר ב- HTML…
    רק ב-JS… אני ינסה למצוא לך.

  13. shofir הגיב:

    למה הכוונה?
    מה זה חלון רגיל?
    אצלי למשל כל חלון בגודל אחר.
    אם הכוונה היא חלון שיפתח בגודל כל המסך אז יש לזה פתרונות ב ג’אווהסקריפט !
    צריך סקריפט שיבדוק מה רזולוצית המסך ואז יגדיל את החלון לגודל הזה.

  14. shofir הגיב:

    הנה תשובה :
    קוראים לזה TOOLTIP.
    הדרך הכי פשוטה/יעילה/קצרה היא להשתמש ב TITLE !!
    כמעט כל האלמנטים ב HTML יכולים לקבל TITLE.
    פשוט מוסיפים בתוך התגית עצמה: title="your text here"
    הבעיה עם זה זה שזה לא כלכך יפה ואי אפשר לשנות שם כלום !!!
    בקישור המצורף אפשר למצוא פיתרון נהדר.
    http://www.walterzorn.com/tooltip/tooltip_e.htm

  15. BuildHome הגיב:

    לא ממש הבנתי
    את יכולה להגדיר לו רק כתובת והוא יפתח כחלון רגיל ולא פופ-אפ.

  16. BuildHome הגיב:

    שרשרי שאלותיך
    פתחת מעל ל-5 הודעות שונות בפורום כאשר יש לך כבר הודעה בעמוד הראשון!|
    מדוע עשית זאת? שרשרי שאלותיך או שאצטרך למחוק הודעותיך.

  17. BuildHome הגיב:

    זה עמוד HTML?
    אם כן, אין כל כך מה לעשות בנושא.

  18. yaedam הגיב:

    שימוש הגולש באתר אני רוצה
    לקבל מידע מהגולש ע"י שהוא יקליק בעכבר לדוגמא:
    קליק ימני בעכבר ויפתח תפריט כרצוני
    יסמן מילה בעכבר והיא תכנס למשתנה שיחפש את המילה באתר וכו’ וכו’???

שלח תשובה