שלח תשובה

זירת השאלות

340
צפיות
1
תשובות

בעיה מוזרה בשליחת פורם

,‏ 14 בדצמבר, 2005

כתבתי FORM שעבד לא רע, הוא צריך היה לשלוח מידע לדף חדש (בצד שרת) שעשה משהו כלפי DB וסגר את עצמו.
הכל טוב ויפה רק שפתאום זה הפסיק לעבוד.
אם אני מבטל את target זה כן עובד, אבל אני לא רוצה לצאת מהמסך הקיים, עם ה target הוא פשוט לא מגיע לדף היעד של הפורם, הוא פשוט לא עושה כלום.
מה שהוא כן עושה כשאני מנסה להפעיל אותו זה להוסיף אייקון של "פריטים מוקפצים מותרים לאתר זה"

<form action="file.asp" method="post" name="chek" target="_blank">


יש למישהו רעיון?

תגיות:

1 תשובות

  1. gilad123 הגיב:

    לא פיתרון אבל עקיפה של הבעיה
    הצלחתי לעקוף את הבעיה בזה שאני קורא בפורום לדף ללא target והוא נפתח בחלון שלי, הדף השני עושה מה שהוא צריך ומבצע history.back().
    זה עקום אבל זה עובד (הדף קל ולכן זה עובד מהר)

    אם למישהו יש בכל זאת פיתרון או הסבר לבעיה אני אשמח לשמוע

שלח תשובה