שלח תשובה

זירת השאלות

14 תשובות

  1. miriam4567 הגיב:

    הקובץ לא נקלט
    מקווה שכאן כן, כי אם לא אכתוב אותו כקוד

  2. miriam4567 הגיב:

    אוקי, ניסוח אחר
    אני הצלחתי חלק מהבעיה שלי ולכן עכשיו השאלה אולי תיהיה יותר מובנת.
    רציתי ליצור DIV שהוא בתא מסויים (לדוגמה ה DIV פה שווה ל second)
    אך מצד שני שיזוז למיקום שאני מבקשת.
    הבעיה שאני לוחצת כדי לבחור אופציה כלשהיא היא נראית תמיד באותו מיקום ללא קשר למספר שאני כותבת.

    מה הבעיה לדעתך?
    אני מצרפת לעיונך את הקטע מהקוד.

    תודה מראש
    מרים

  3. miriam4567 הגיב:

    שאלה אחרת
    אני רוצה שכאשר אני לוחצת על אחד האופציות ב SELECT שיצרתי הוא יהיה תמיד

    באותו מקום ללא קשר לגודל המסך של המשתמש.
    איך עושים זאת?

    מרים

  4. gilad123 הגיב:

    באופן יחסי

    מיקום רוחבי = window.screen.width / 2

    (או כל פעולה חשבונית אחרת) אמור לתת את אמצע המסך (שימי לב שזה אמצע אם הוא בגודל מקסימאלי, זה פותר את בעית הרזולוציה, לא את בעית ההקטנה של החלון)

  5. miriam4567 הגיב:

    סליחה, אפשר שוב?
    לא הבנתי את תשובתך.

    אני שולחת לך את הקוד המינימלי.

    אם תפתח אותו תראה שאתה לוחץ על אחת האופציות בתפריט התוצאה נראית במרכז המלבן הורוד.

    זה בגלל שקבעתי אותו ב STYLE. אך אם אני רוצה שכל פעם שהמשתמש ילחץ על אחת האופציות הוא יהיה במקום זה ללא קשר לגודל המסך איך עושים זאת?

    תודה מראש,
    מרים

  6. gilad123 הגיב:

    עכשיו הבנתי
    עכשיו אני מבין את השאלה, התשובה הקודמת ענתה על שאלה אחרת
    ציטוט: "(שימי לב שזה אמצע אם הוא בגודל מקסימאלי, זה פותר את בעית הרזולוציה, לא את בעית ההקטנה של החלון)"

    נסי לקבוע את המיקום באחוזים


    <div id="more" style="position:abolute; left:40%; top:170;width:150;">

    לא בטוח ש 40 זה המספר הכי טוב, ובכל מקרה לא תקבלי ככה 100% דיוק, אבל זה די קרוב.

  7. miriam4567 הגיב:

    תודה רבה. זה עזר לי מאד אבל…
    אולי תוכל לעזור לי בשאלה קשורה לשאלה הקודמת.

    יש לי כמה תאים בטבלה. בכל תא יש תפריט. אני רוצה קוד כשהמשתמש לוחץ על תפריט אחר הראשון יעלם – אחרת שניהם יהיו אחד על השני, כמו שיוצא לי עכשיו.

    אני מצרפת לדוגמה את הקוד.

    אשמח על העזרה

    מרים

  8. gilad123 הגיב:

    בדיוק כמו שעשית בתוך התפריט
    בתוך כל select, כשלוחצים על משהו הוא קובע את את התפריט המתאים לו כנראה ואת כל היתר כלא נראים, תעשי שכל תפריט יקבע גם את התפריט השני כלא נראה, למעשה זה להכניס חלק מ formore לתוך last וחלק מ last לתוך formore (רק שלא צריך לבדוק אם הוא זה שנלחץ – הוא לא)

  9. miriam4567 הגיב:

    ממש לא מובן
    אתה יכול להדגים את ההסבר?

  10. gilad123 הגיב:

    למעשה את כבר עושה את זה
    בדיוק כמו שבחירת השורה השניה מעלימה את השורה הראשונה, כך היא תעלים את השורות של התפריט השני

    function last(c)
    {
              for(var f=0;f<deferent.length;f++)
              {
                var too=(document.all)?eval(‘document.all.’+deferent[f]+’.style’):eval(‘document.’+deferent[f]);
                    if(c==f)
                    {
                    too.visibility="visible";
                    }
                        else
                        {
                        too.visibility="hidden";
                        }
               }
                    for(var a=0;a<doit.length;a++)
              { ((document.all)?eval(‘document.all.’+doit[a]+’.style’):eval(‘document.’+doit[a])).visibility="hidden"; }
    }

    function formore(b)
    {
              for(var a=0;a<doit.length;a++)
              {
                var soon=(document.all)?eval(‘document.all.’+doit[a]+’.style’):eval(‘document.’+doit[a]);
                    if(b==a)
                    {
                    soon.visibility="visible";
                    }
                        else
                        {
                        soon.visibility="hidden";
                        }
              }
                        for(var f=0;f<deferent.length;f++)
                { ((document.all)?eval(‘document.all.’+deferent[f]+’.style’):eval(‘document.’+deferent[f])).visibility="hidden"; }
    }

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!