שלח תשובה

זירת השאלות

436
צפיות
21
תשובות

css before

,‏ 16 בפברואר, 2004

שלום לכולם!
ראיתי שיש תכונה בCSS שנקראת content before/after שמאפשר להוסיף מחרוזת או כתובת URL לאובייקט…
מישהו מכיר את זה?

תגיות:

21 תשובות

  1. אממ…
    לדעתי – תכונות אלה לא נתמכות לא באקספלורר ולא בנטסקייפ… הן נתמכות ע"י התקן בלבד

    שים לב לאותיות הקטנות בימין הטבלה.

  2. ניר טייב הגיב:

    אז למה הן עוזרות…
    אם אין לא נתמכות בשום דפדפן אז במה הן נוצרו?

  3. אוריקס הגיב:

    הם נוצרו
    כמו הרבה תקנים אחרים שכמובן יועדו להתמך בכל הדפדפנים… גרסא של דפדפן לא משוחררת כל יום, והתאמת הדפדפן לתקנים השונים מסועפת ומסובכת. לכן – אין שום דפדפן שאפשר להגיד עליו שהוא תומך ב CSS באופן מושלם, הקרוב ביותר לכך הוא דווקא מוזילה.

  4. albert הגיב:

    =>
    אז איך הכל זאת אני יכול להוסיף מחרוזת ל-span מסויים(כלומר לבצע את התכונה הזאת בדרך אחרת שכן נתמך)? רק ע"י CSS ולא JS.

    תודה, אלברט

  5. ניר טייב הגיב:

    יכול להיות
    אני לא בטוח אבל אולי להשתמש ב-userData

  6. albert הגיב:

    =>
    אבל אתה יכול קצת לפרט?
    לתת דוגמא?

    תודה, אלברט

  7. ניר טייב הגיב:

    אלברט…
    אני יודע רק דרך הפורום הזה שהנתונים נשמרים ב-UserData הלוואי והייתי יודע להשתמש בזה כמו שצריך…

  8. אוריקס הגיב:

    לא נראה לי שאתה יכול
    זאת לא המטרה של CSS, וביצוע הדבר ב JS הוא די פשוט.

  9. albert הגיב:

    =>
    אז אי אפשר עם CSS בכלל?
    אני אגיד לכם מה אני רוצה לעשות ותנו רעיונות בבקשה, טוב?
    בראש של כל עמוד יש span הצורה כזאת:

    <span class="title">הכותרת של העמוד</span>

    ואני רוצה שייראה ככה:
    הכותרת של העמוד
    אני יודע איך עושים קו תחתון בCSS… אני גם יודע איך אפשר "לדחוף" את הטקסט קדימה(text-indent)… אבל הבעיה הוא שהוא עושה ככה:
    הכותרת של העמוד
    רואים את ההבדל?
    אז איך אני יכול לסדר את זה בלי שימוש בJS?
    תודה, אלברט

  10. albert הגיב:

    מה????
    סליחה… שוב:
    זה הCSS:

    <style>
    .title{text-decoration:underline;text-indent:15pt;}
    </style>

    אני רוצה שיהיה ככה:
        כותרת העמוד
    אך אני מקבל ככה:
    nbsp;   כותרת העמוד
    יש לכם רעיונות?
    תודה, אלברט

  11. אוריקס הגיב:

    ככה:
    [אני לוידע אם זה אפשרי בעזרת CSS, סה"כ זה מצב לא רצוי]


    <html>
    <head>
    <style>
    .w{
    margin-right: 5px;
    margin-left: 5px;
    text-decoration: underline;
    }
    </style>
    <title></title>
    <p class="w">        text</p>
    </body>
    </html>

  12. אוריקס הגיב:

    ואיפה שאתה רואה רווח, בתוך ה P
    זה צריך להיות & nbsp;

  13. albert הגיב:

    =>
    אבל זה כל הקטע שאני לא רוצה לשים & nbsp; אני רוצה לעשות את זה בעזרת CSS ….
    יש לך רעיון אחר?
    תודה, אלברט

  14. ניר טייב הגיב:

    ==> כנס <==
    תשתמש ב-padding-right אבל זה ידחוף את כל הטקסט(עם הקו תחתון) ולא יעשה גם קו תחתון ברווחים

  15. הכתום הגיב:

    תשתמש ב
    תשתמש בקו תחתון _ במקום רווח

  16. albert הגיב:

    =>
    אבל אני לא רוצה לכתוב דברים חוץ מהטקסט…
    אני רוצה(וחייב) להשתמש בפקודה כלשהי בCSS…..

  17. ניר טייב הגיב:

    תשתמש ב-vbTab
    זה לא ב-CSS אבל מה עוד אפשר

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!