שלח תשובה

זירת השאלות

203
צפיות
4
תשובות

בדרך לבניית פורום…

,‏ 18 בפברואר, 2004

אני בונה פורום רקורסיבי ורציתי לדעת כשאני מוחק איך אני מוחק הודעה מהשרשור ושהודעות הבן של אותה הודעה ימשיכו להופיע ?
האם אני צריך לעבור ברקורסיה גם במחיקה בשביל למחוק שירשור שלם ?

ובקשר לשאלה הראשונה אז זה יהיה נכון לעשות ככה ?:::

UPGRADE tblForum set parentID = 120 WHERE parentID=121
DELETE FROM tblForum WHERE id = 121

בהנחה שההודעה עם ה-ID מאה 21 (121) היא הודעת בן של ההודעה עם ה-ID מאה ועשרים (120)

תגיות:

4 תשובות

  1. UPDATE במקום UPGRADE
    וכן, זה נכון.

    רק קח בחשבון שאם ההודעה שאתה מוחק היא ראשית, ויש לה כמה בנים ישירים, יהיו לך פתאום כמה הודעות ראשיות במקום אחת. תצטרך לטפל במקרה הספציפי הזה.

  2. ניר טייב הגיב:

    תודה ו…
    דבר ראשון להודעה ראשית אני אהבור ברקורסיה ואמחוק (כמו שאלתי) ואכן התכוונתי ל-upDate אני תמיד מתבלבל בגלל המשמעות הדומה (עדכון) ויש לי עוד שאלה
    אני עושה בשביל הוספת תגיות (bold, underLine וכד’) את הפקודה הבאה

    function addTags(id, tags){
    var obj = document.getElementById(id);
    obj.value += tags;
    obj.focus();
    }

    קטע הקוד שהבאתי עובד כמו שהוא מוסיף תגיות לסוף ה-textArea כמו שזה אמור להיות. אני רוצה שברגע שיסמנו טקסט מסוים וילחצו על הלחצן להוספת התגית זה יוסיף את התגיות לפני ואחרי הטקסט שסומן נגיד סמנו "שלום" ולחצו על הדגש אז שהטקסט "שלום" יסומן כ- "|Sהדגש| שלום |Cהדגש|" איך אני עושה זאת ?

  3. אוריקס הגיב:

    כל הקטע הוא
    שבמחיקת הודעה הבנים שלה נמחקים איתה, אם אתה לא רוצה תוהו ווהו.
    זה רק יכול לבלבל את הגולשים ואין לזה שום יתרון..

שלח תשובה