שלח תשובה

זירת השאלות

317
צפיות
2
תשובות

בעיה עם cash וטעינת עמוד

,‏ 19 בפברואר, 2004

יש לי עמוד שמכניס נתונים לDB.
הבעיה היא שכאשר אני מבצע refresh, הנתונים נכנסים לי מחדש.

אני מבין בגלל בעיות cash.
הכנסתי את תג הmeta שמבטל cash
ואת מכלול השורות הנ"ל:


Response.Expires = 60
Response.Expiresabsolute = Now() – 1
Response.AddHeader "pragma","no-cache"
Response.AddHeader "cache-control","private"
Response.CacheControl = "no-cache"%>



אבל זה לא ממש עוזר..
מה עושים?

תגיות:

2 תשובות

  1. ניר טייב הגיב:

    אתה לא הבנת
    הקט שבלבטל cash זה כדי לטעון את כל המיד שבעמוד מחדש ושהעמוד לא ישאר בזיכרון של המחשב

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!