שלח תשובה

זירת השאלות

372
צפיות
15
תשובות

טופס העלאת תמונות

,‏ 12 במרץ, 2007

שלום
אני בונה פרויקט בשפת ASP (חנות מחשבים וירטואלית)
רציתי לשאול כיצד אני בונה טופס שדרכו בעל האתר יעלה תמונות של מוצריםו
יעדכן את המחירים והכמויות
תודה.

תגיות:

15 תשובות

  1. זהר פלד הגיב:

    יש שתי שיטות להעלות קבצים ב asp.
    האחת היא בעזרת אובייקט חיצוני, כמו aspupload, לדוגמא,
    והשניה היא בעזרת סקריפט בלבד.

    על שתי השיטות האלו יש מאמרים באתר.

  2. raychin הגיב:

    תוכל להפנות אותי למאמר-סקריפט בלבד
    כי אני לא מצליח למצוא

  3. ניר טייב הגיב:

    רצוי שלא לעבוד בדרך הזו
    היא לא נוחה ולא תמיד עובדת, מלבד זאת בכל שירות אחסון שמכבד את עצמו תמצא את רכיב להעלאת קבצים.

  4. raychin הגיב:

    ניסיתי לעבוד עם aspupload
    אבל כאשר אני מנסה לעלות קובץ מסוים זה מציג לי הודעת שגיאה במקום להעלות את הקובץ לתיקיה
    כיצד אני מסדר את הבעיה ?

  5. raychin הגיב:

    הודעת השגיאה היא:


    Error Type:
    Microsoft VBScript compilation (0x800A0401)
    Expected end of statement
    /project2/Uploads/New Folder/UploadScript1.asp, line 6, column 20
    Count = Upload.Save "c:upload"

  6. raychin הגיב:

    נ.ב
    הקוד לקוח מהאתר שלכם שמסביר אייך להעבוד עם

    aspupload

  7. זהר פלד הגיב:

    ב vbs פונקציות דורשות סוגריים
    בניגוד לסאב-רוטינות שאסור להשתמש בהם בסוגריים.
    מן שפה מפגרת שכזו…

    Count = Upload.Save("c:upload")

  8. raychin הגיב:

    תגובה
    המחשב אומר לי שיש שגיאה בקוד


    Set Upload = Server.CreateObject("Persits.Upload.1")

    ולא בקוד שהזכרת

  9. raychin הגיב:

    הקוד השגוי הוא:


    Set Upload = Server.CreateObject("Persits.Upload.1")

  10. זהר פלד הגיב:

    זה לא נראה לי כל כך הגיוני.
    תוודא שמדובר בשורה הזו – תנסה להוסיף שורת רווח אחריה ולראות אם מספר השורה בהודעת השגיאה משתנה, אם לא, תנסה להוסיף שורת רווח לפני ולראות אם מספר השורה משתנה.

    הודעת השגיאה הזו מציינת משהו לא נכון בתחביר של ה vbs, ואילו השורה הזו היא נכונה תחבירית.

  11. raychin הגיב:

    בדקתי
    אחרי שתיקנתי את הסוגריים זה נותן לי את הודעת השגיאה:


    Error Type:
    Server object, ASP 0177 (0x800401F3)
    Invalid class string
    /project1/Uploads/New Folder/UploadScript2.asp, line 5

    Browser Type:
    Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1; .NET CLR 1.1.4322; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506.30)

  12. raychin הגיב:

    בעיה חדשה

    הצלחתי פתור את הבעיה הנ"ל
    אך הפעם הופיעה לי הודעת שגיאה חדשה והיא:

    Error Type:
    Persits.Upload.1 (0x800A003D)
    Wrong Content-Type. Make sure you have included the attribute ENCTYPE="multipart/form-data" in your form.
    /project1/Uploads/New Folder/UploadScript1.asp, line 6

    Browser Type:
    Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1; .NET CLR 1.1.4322; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506.30) |

  13. זהר פלד הגיב:

    נו, והמאפיין הזה מופיע בטופס?
    כל טופס שמעלה קובץ חייב לקבל מאפיין enctype –

    enctype="multipart/form-data"

  14. raychin הגיב:

    רציתי לשאול
    אייך אני שומר את מיקום התמונה באקסס
    ומוסיף לה פרטים
    כמו שם מוצר
    מחיר
    שגם ישמרו באקסס
    נ.ב- אייך אני משנה את שם התמונה

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!