שלח תשובה

זירת השאלות

564
צפיות
3
תשובות

עזרה ב PHP

,‏ 19 במאי, 2008

שלום לכולם,
אני מנסה ליצור קוד פשוט בו הערך username ישלף מה DB
וכאשר אני לוחץ עליו (לאחר שהוגדר קקישור) יפתח דף המכיל בשורת הדפדפן את הערך ID של אותו משתמש.

זה הקוד שאני רושם… הקישור אמנם פועל אבל אינו מעבר את הערך ID

$sqlquery="SELECT * FROM msegnew ";
$theresult=@mysql_query($sqlquery,$con);
?>


<body>
<html>

<?
while ($recordeset=@mysql_fetch_array($theresult))
{
echo "<td><center><a href='phptext.php?id='>".$recordeset["id"]."</a><br>";  

}
?>

<?php mysql_close($con);?>
</body>
</html>

תגיות:

3 תשובות

  1. כי אתה לא משרשר את הערך של ה-ID לקישור
    אני ממש לא מכיר PHP, אבל בהתבסס על הקוד שלך אני מניח שהפיתרון יראה ככה:


    echo "<td><center><a href='phptext.php?id=".$recordeset["id"]."'>".$recordeset["id"]."</a><br>";

    ז"א המשתמש ID צריך גם להופיע בין התגיות A כדי שיופיע בדפדפן, וגם משורשר למאפיין href כדי שישמש את הקישור עצמו.


    אלי ענתבי
    entry interactive
    http://www.entry.co.il

  2. tempvv הגיב:

    תודה גבר
    שיחקת אותה
    רק עכשיו אני מתחיל עם PHP בגלל זה חוסר הידע

  3. ניר טייב הגיב:

    זה לא PHP, זה לוגיקה
    אם אתה רוצה לקשר לאיזה שהוא מקום אתה צריך לקשר אליו כמו שצריך .

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!