שלח תשובה

זירת השאלות

313
צפיות
5
תשובות

למה אני לא מצליח

,‏ 3 במרץ, 2004

למה אני לא מצליח לשים את הטבלה הזאת בלמעלה של העמוד ממש דבוק ללמעלה ובמרכז…. ניסיתי את כול הדרגים האפשרויות.. תודה רבה מראש למי שיצליח לעזור לי

הקוד:

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html>
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=">
<title>patiah</title>
<style>
body {
scrollbar-face-color: #37e80f; scrollbar-shadow-color: #003399;
scrollbar-highlight-color:#0f7ae8; scrollbar-3dlight-color: #003399;
scrollbar-darkshadow-color: #0f7ae8; scrollbar-track-color: white;
scrollbar-arrow-color: #0f7ae8
}
span.r{letter-spacing:3.5px;}
</style>
</head>
<body style="background-color: rgb(255, 255, 255);">
<center><table
style="width: 100%; text-align: left; margin-left: auto; margin-right: auto;"
border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
<tbody>
<tr>
<td style="vertical-align: top;"><object
codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,0,0"
width="680" height="590" id="patiah"> <param name="movie"
value="patiyah.swf"> <param name="quality" value="high"> <param
name="bgcolor" value="#FFFFFF">
<embed src="patiyah.swf" quality="high" bgcolor="#FFFFFF"
width="680" height="590" name="patiyah"
type="application/x-shockwave-flash"
pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></object> <br>
</td>
</tr>
</tbody>
</table>
</center>
</body>
</html>

תגיות:

5 תשובות

  1. mynameispepper הגיב:

    תחליף את תג ה BODY שלך עם זה…

    <body style="background-color: rgb(255, 255, 255);" marginheight="0" marginwidth="0" topmargin="0" leftmargin="0">

  2. הכתום הגיב:

    עדיין …
    אוקי תודה הדף דבוק ללמעלה אבל עדיין הוא לא מסתדר לי טוב באמצע של העמוד…
    הוא או שנדבק לשמאל.. ואחרי המחיקה של המרגין לפט הוא זז טיפה ימינה אבל עדיין קרוב מאוד לשמאל…
    ניסיתי לעשות מרגין לטבלה .. או להכניס אותה בין תגי סנטר אבל כלום לא עוזר

  3. הכתום הגיב:

    הסתדרתי
    אוקי הסתדרתייייייי
    תודה לכולם

    *עי DIV

שלח תשובה