שלח תשובה

זירת השאלות

201
צפיות
8
תשובות

לא הבנתי בכלל את החלק של האפליקאשן.

,‏ 3 במרץ, 2004

לא הבנתי בכלל את החלק של ה- application במדריך של האתר, זה בכלל לא מוסבר.
למישהו יש מדריך יותר רציני ומוסבר?

תודה מראש.

תגיות:

8 תשובות

  1. ניר טייב הגיב:

    הנה הסבר
    ההסבר של אוריקס (ההסבר הטוב)
    האתר, בניגוד ל Session אשר נשמר עבור כל גולש ולכן פחות יעיל יחסית… כדאי להרבות בשימוש באפליקציה במקרים בהן ניתן להחליף שימוש מיותר בבסיס הנתונים..
    [תוכל להרחיב במדריך ASP באתר].

    application("x")=5
    response.write application("x")

    אם תיצור דף אחד שמאתחל את משתנה האפליקציה [מה שכתבתי בשורה הראשונה], ותנסה לגשת אליו מחלונות פתוחים אחרים [כמו שכתבתי בשורה השנייה], תראה שתמיד יודפס לך 5.

  2. snir הגיב:

    רק רגע,
    כאילו מה שנשר מה application מוצג לכל המשתמשים?
    יעני עם זה אני יכול לבנות צ’ט למשל?

  3. אוריקס הגיב:

    בעקרון כן,
    אבל צ’אט לא בונים ב ASP, היא לא נועדה בשביל זה…
    אבל אני חושב שהבנת נכון – APP הוא משתנה גלובאלי עבור כל האפליקציה.

  4. snir הגיב:

    ואני מגדיר …..
    אני מגדיר אפליקאשן על ידי הקוד:


    application("x")=5
    response.write application("x")

    כן?
    וכאילו אם אני רוצה לקבל את הנתונים מהמשתמש לכתוב:


    application("x")=<%= Request.QueryString("name")%>
    response.write application("x")

  5. אוריקס הגיב:

    תגדיר "לקבל נתונים מהמשתמש"
    אם הכוונה שלך לנתונים שמועברים מדף לדף אז כן..

  6. snir הגיב:

    אז בשביל בכלל צריך app?
    הרי אפשר לעשות אותו הדבר עם מסדי נתונים, אז מה הקטע כאן?

שלח תשובה

חדש! אחסון אתרים של וובמאסטר

שירות אחסון אתרים
המקצועי של וובמאסטר!

מומחים באירוח אתרי
WordPress, Joomla, Drupal

  • שרתי לינוקס עם CloudLinux, LiteSpeed
  • 1GB דיסק SSD, 10GB תעבורה חודשית
  • ממשק ניהול cPanel, תעודת SSL חינם

עכשיו במחיר היכרות:
רק 420 ש"ח לשנה!