שלח תשובה

זירת השאלות

32 תשובות

  1. ניר טייב הגיב:

    כן
    תעשה שהשדה שלך יהיה על סוג תזכיר MEMO. שדה זה יכול להכיל כמות גדולה מאוד של תווים

  2. mynameispepper הגיב:

    איך אני מקשר לינק רגיל בעמוד לתוך
    IFRME באותו עמוד?

  3. mynameispepper הגיב:

    שאלת CSS…
    יש לי 2 דפים ולכל אחד מהם צריך להיות צבע רקע שונה אבל שניהם מקושרים לאותו דף CSS.
    איך אני מגדיר צבע רקע שונה בתג ה BODY שלהם תוך כדי שימוש ב CSS?

    תודה

  4. mynameispepper הגיב:

    יש לי שאלה לגבי טופס…
    אני נותן למשתמש למלא שדה הערות ואני רוצה לתת לו אפשרות להדגיש חלק מהמילים. איך אפשר לעשות את זה שזה נכנס ל בסיס הנתונים ונשלף ורואים את זה טוב?

    תודה לכם –
    פפר

  5. תשתמש בפונקציית replace
    תעשה למשל ש[bold] יתחלף עם <B>

  6. mynameispepper הגיב:

    זה מה שעשיתי ויש לי איזה בעייה פה
    הנה הקוד שאמור לתת לי נולד רק באות הראשונה של הפיסקה:

    Dim x, y, string, intOne

    intOne = 1
    x = left("string", intOne) ‘ x= "s"
    y = right("string", Len(x)-intOne) ‘ y = "tring"
    string = CStr("<b>" & x & "</b>" & y)

    response.write(string)

    הבעיי היא שאני גם משתמש ב REPLACE הבא בשביל ירידת השורות ואני לא יודע איך לחבר אותם ביחד.


    replace(newsBody ,vbCrlf,"<br>")

    מה עושים?

  7. mynameispepper הגיב:

    איל זה כולל את הפונקצייה בתוכו אם ה
    לא מצויינת שם?

  8. ניר טייב הגיב:

    הוא כתב לא נכון והתשובה
    זה אמור להיות בולד bold

    ואתה צריך לתת לשניהם אותו שם משתנה

    Dim x, y, string, intOne, newBody

    intOne = 1
    x = left("string", intOne) ‘ x= "s"
    y = right("string", Len(x)-intOne) ‘ y = "tring"
    newBody = replace(newBody,"string",CStr("<b>" & x & "</b>" & y))
    newBody = replace(newsBody ,vbCrlf,"<br>")

    response.write(string)

  9. mynameispepper הגיב:

    שאלה לגבי שדה טקסט…
    יש לי שדה טקסט ואני רוצה ליצור מצב שהמשתמש יכו ללבחור חלק מהטקסט עם הסמן ואז ללחוץ על כפתור שבעצם "יעטוף" את הטקסט הנבחר בתג <B>.
    איך עושים את זה?

    תודה לכם!

  10. אוריקס הגיב:

    בגדול –
    ישך 2 אפשרויות:
    1. לעבוד עם עורך וויזואלי, קח בחשבון שלא כל הדפדפנים בכל הגרסאות יתמכו בזה.
    2. לעשות כמו כאן שהמשתמש ילחץ ואז יתווסף משהו כמו למשל |B |, ואז בהכנסה לדיבי תדע להחליף את זה ב <B>.

  11. mynameispepper הגיב:

    שאלה לגבי שרשור הודעות
    אני רוצה לבנות מערכת פשוטה שאפשר דרכה להוסיף כתבה (עד פה אין בעייה) אבל כל מי שרוצה יכול להגיב עליה.

    הבעייה שלי היא שאני לא מבין איך לבנות את הבסיס נתונים בצורה הנכונה בכל מה שקשור למגיבים לכתבה. איך לתכנן את זה?

    תודה מהפפר

  12. ניר טייב הגיב:

    תסביר את עצמך
    איך נראית הטבלה שלך נכון לעכשיו או שעדיין לא התחלת ?

  13. mynameispepper הגיב:

    זה בעצם…
    הודעה ראשית אחת (שהיא הכתבה)

    ויש אנשים שיכולים להגיב עליה אך זה עובד ללא "עץ" או כמו פורום.
    זה כמו TALBACK שיש ב YNET… אנשים מגיבים לכתבות אבל זה לא כמו פורום.

    הסברתי את זה טוב?

  14. ניר טייב הגיב:

    הא בסדר…
    ניסיתי את המאמר על מערכת החדשות באתר?
    ואם לא אז הנה ההצעה שלי

    TABLE – tblArticle
    intID – מספור אוטומטי – המס’ הסידורי של הכתבה – PK
    strSubject – נושא הכתבה – טקסט
    strArticle – תזכירMEMO – הכתבה
    dtDate – תאריךהוספת הכתבה

    TABLE – tblRespond
    intResID – מספור אוטומטי – המספר של התגובה –PK
    intAtrId – מספר – המספר הסידורי של הכתבה
    strResSubject – טקסט – נושא התגובה
    strResMessage- MEMO תזכיר – התגובה
    dtResDate – תאריך התגובה
    strResponder – שם המגיב

  15. ניר טייב הגיב:

    אם אני הבנתי אותו
    הוא רוצה שכל התגובות יופיעו מתחת לכתבה אבל לא במבנה עץ משהו בסגנון פורום DC כשנכנסים להודעה אז יש את ההודעה ("כתבה") ומתחתיה תגובות

שלח תשובה