שלח תשובה

זירת השאלות

12 תשובות

  1. ניר טייב הגיב:

    עוד שאלה…
    האם מותר לעשות בשליחת אי-מייל מס’ אנשים אליהם אני שולח את האי-מייל ע"י הפרדה בנקודה פסיק ;

    eMailObj.to = "nirt@walla.co.il;nirt9@walla.co.il;" …

    תודה ניר !

  2. אוריקס הגיב:

    like זה של SQL
    והוא מאפשר לך לחפש רשומות בעזרת Wild Cards.
    איך משתמשים?


    SELECT *
    FROM tbl
    WHERE fld LIKE ‘%nir%’

  3. ניר טייב הגיב:

    אני יודע
    וכבר ניסיתי ולכן שאלתי כי אי אפשר להשתמש באופרטור הזה בדיוק ב-JS רציתי לדעת אם יש שיטה אחרת

    ומה בקשר לשאלה השנייה ?!!!

    בתודה ניר

  4. אוריקס הגיב:

    לשאלה השנייה עניתי לך.
    ובקשר ל LIKE – אתה מתכוון בתוך SQL עם JS בסרבר או סתם בעבודה אם מחרוזות?

    אם אתה מתכוון ל SQL אז אין שום הבדל בין VBS ל JS כי SQL הוא SQL. אם אתה מתכוון למחרוזות אז יש את RegExp.

  5. ניר טייב הגיב:

    סתם עבודה עם מחרוזות
    אבל מצאתי לי משהו שימוש ב-indexOf

    if (string1.indexOf("helloe") != -1)

    תודה בכל מקרה

  6. ניר טייב הגיב:

    שאלה חדשה
    אני בפורום שלי עובד כך getRows ב-JS מועבר ללקוח ושם כל הפעולות הבעייה היא בהצגת ההודעה עצמה משום מה מס’ התווים המופיע לי בהודעה לא עולה על 255 תווים. בדקתי את סוג השדה בטבלה והוא כמו שחשבתי MEMO. איך אני פותר את זה ?

    תודה מראש ניר

  7. ניר טייב הגיב:

    המשך
    הבעייה נמצאת בהעברה מהשרת ללקוח
    זו הלולאה שאני עושה

    var JSrecArray = new Array(<% =recArray.length %>);
    <% for (i=0;i<recArray.length;i++){ %>
    JSrecArray[<% =i %>] = "<% =recArray[i] %>";
    <% } %>

    כמו שאמרתי אני עובד ב-JS גם בלקוח וגם בשרת.
    הצעות מישהו ?

  8. כשאתה מסתכל בקוד
    כל הטקסט נמצא שם?

  9. ניר טייב הגיב:

    אני חוזר ואומר
    הבעייה נמצאת בשלב העברה מהשרת ללקוח ז"א שבקוד שיש לי כבר מופיע רק 255 תווין לכל היותר

  10. ניר טייב הגיב:

    האם ייתכן
    שזה בגלל שכל הטקסט מועבר לתוך אובייקט ה-string של JS ?
    מהי מגבלת התווים של אובייקט זה?

  11. ניר טייב הגיב:

    מישהו ?
    ילדה בלבן? שפוי? אוריקס? מישהו?

שלח תשובה