שלח תשובה

זירת השאלות

183
צפיות
11
תשובות

גלילת הדפדפן

,‏ 16 במרץ, 2004

יש לי קובץ ובו טבלה בת תא אחד שבתוכו שני IFRAMES . גלילת הדפדפן הרגילה לא מושכת עד לתחתית המסמך אלא נעצרת באיזה שהוא מקום למרות שיש עוד המשך למסמך. אני לא יודעת אם זה קשור ל IFRAME או למשהו אחר. מה יכולה להיות הסיבה ואיך אפשר להתגבר על זה? בתודה מראש

תגיות:

11 תשובות

  1. eiris הגיב:

    הנה הקוד – ותודה

    |<html>
    <head>
    <title>index</title>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=">
    <META NAME="keywords" CONTENT="SHENG Enterprises, business development

    firm in Shanghai, China, and Tel Aviv, Israel. International ventures in China ">
    <META NAME="description" CONTENT="SHENG Enterprises, business development

    firm in Shanghai, China, and Tel Aviv, Israel. International ventures in China">
    </head>

    <body bgcolor="#FFFFFF" text="#000000" style = "margin:0" >
    <table width="775" cellspacing="0" cellpadding="0" align="center" Valign= "top"

    name="table" height="100%" >
    <tr>
    <td valign="top" > <iframe name = "menu" src = "sheng.htm" frameborder = "0"

    height="180" width="775" scrolling="no">
    </iframe> <iframe name = "main" src = "home.htm" frameborder = "0"

    width="775" height="100%" scrolling="yes" >
    </iframe>
    </td>
    </tr>
    </table>
    </body>
    </html>

    והקוד של המסמך שנכנס לפריים "מיין" הוא – |

    |<html>
    <head>
    <title>home</title>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=">
    </head>
    <frameset cols="83,*" frameborder="NO" border="0" framespacing="0">
    <frame name="aboutLeft" scrolling="NO" noresize src="home_LF.htm">
    <frame name="aboutMain" src="home_RF.htm" scrolling="auto">
    </frameset>
    <noframes>
    <body bgcolor="#FFFFFF" text="#000000">
    </body>
    </noframes>
    </html>|

  2. eiris הגיב:

    והבעיה היא
    שכאשר החלון איננו במקסימום, פס הגלילה האורכי לא מגיע עד הקצה התחתון של המסמך.

  3. ניר טייב הגיב:

    גם אצלי הכל בסדר
    אין שום בעיות עם הגלילה

  4. טוב אני חושב שאני יודע מה הבעיה
    לפי הידע שלי אי אפשר להגדיר לiframe אורך באחוזים תנסה לשנות את זה לפיקסלים

  5. eiris הגיב:

    צודק, אבל…
    זה באמת עוזר לשנות לגובה פיקסלים ב IFRAME אבל הבעיה שלי שבכל פעם עולה דף אחר ויש לו אורך אחר… המוזר הוא שאם אני לא כותבת לIFRAME גובה בכלל הוא חותך את הגובה מאוד קצר…יש עצה?

  6. eiris הגיב:

    יש אפשרות להגיד מה הגובה מבפנים?
    יש מצב שהקובץ שעולה יגיד ל IFRAME שהוא בתוכו לאיזה גובה להיפתח? בפיקסלים?

שלח תשובה