שלח תשובה

זירת השאלות

238
צפיות
6
תשובות

שאלה קטנה ב-ASP.

,‏ 20 במרץ, 2004

אני מצטער ששחכתי להוסיף את השאלה בת’רד הקודם… חבל שאין עריכת הודעות…

בכל מקרה, הייתה לי בעיה רצינית עם הקטע של ביטול HTML ואז אמרו לי ללמוד על ריפלסים אז למדתי ועכשיו נשארתי תקוע עם השאלה – איפה לשים בידיוק את הריפלס?
זה הריפלס:


str=Replace(str,">",">")
str=Replace(str,"<","<")



חבר שלי אמר לי ללמוד ריפלסים ולשבור ת’ראש, ולשבור ת’ראש זה לא בידיוק המומחיות שלי, אז אתם יכולים להסביר לי בבקשה איפה להשתיל את הקוד הזה?
בדף שליחת הנתונים או בדף הצגת הנתונים ובאיזה מקטע (התחלה, אמצע,סוף)?


תודה רבה מראש.

תגיות:

6 תשובות

  1. ניר טייב הגיב:

    בדף שליחת הנתנונים
    ז"א בדף ההכנסה למסד הנתונים לפני שאתה מכניס נתונים למסד (אם זה השימוש שלך) ונגיד וזה הקוד שלך

    strMessage = Request.Form("Message")

    Tז את הרפלייס אתה עושה אחריו

    strMessage = Request.Form("Message")
    strMessage = Replace(strMessage,">","&ampgt")
    strMessage = Replace(strMessage,"<","&amplt")

    oConn.execute(שאילתת הכנסה)

  2. sd-web הגיב:

    לא מצאתי שום קטע בו יש…
    בו יש:


    strMessage = Request.Form("Message")

    ואתה מתכוון לשים את זה בטופס שליחת הנתונים שב- html או בדף שמציג את הנתונים?

  3. ניר טייב הגיב:

    זו הייתה דוגמא
    ותסביר את עצמך יותר מה המטרה שלך בכל העניין? אתה מכניס את הנתונים לתוך מסד?

  4. sd-web הגיב:

    המטרה שלי היא…
    אני מנסה למנוע html בפורום הקטן שהכנתי ב- ASP.
    עכשיו אמרו לי להשתמש בריפלסים, אז מצאתי את הריפלס המתאים, עכשיו הבעיה שלי היא איפה לשים את הריפלס, באיזה דף, בדף בו שולחים את הנתונים (הטופס) או בדף הצגת הנתונים שמציג נתונים מהמסד.
    מקווה שהבנת.

  5. תחשוב בהגיון
    הדף שמראה את הנתונים מציג אותם מהdb אז ברור שזה לא יהיה בדף הזה
    אתה צריך למקם את זה בדף שיש לך את פקודת הInsert למסד הנתונים

  6. ניר טייב הגיב:

    בדך הביניים
    אתה עושה את זה בדף שמכניס את הנתונים לתוך המסד

שלח תשובה