שלח תשובה

זירת השאלות

190
צפיות
9
תשובות

צריך פקודה לרענון חלון

,‏ 22 במרץ, 2004

בס"ד

אני רוצה לגרום לחלון שלם להתרענן, לכל הפריימים שבו, ע"י פקודה שתהיה בתוך אחד הפריימים, איך אפשר לעשות את זה?


אם אפשר גם פקודה שע"י לחיצה על לינק תרענן רק את הפריים שבו נלחץ הלינק.

תודה מראש למי שעוזר 🙂

תגיות:

9 תשובות

  1. ניר טייב הגיב:

    הנה
    אתה שם זה באירוע מסוים

    top.location.reload()

  2. sza הגיב:

    איך אני עושה שהדף יעשה את זה גם
    בלי ללחוץ על לינק?

    כלומר, כשאני עושה לינק אני כותב


    <a href="javascript:top.location.reload()">

    אבל איך אני עושה את זה סתם ככה כשהדף עולה?..
    סורי, לא מבין יותר מידי בג’אוהסקריפט, ותודה רבה רבה על העזרה!

  3. ניר טייב הגיב:

    זה יהיה טיפשי לעשות את זה
    כי אז כל פעם שהעמוד יעלה אז כל העמוד של הפריימים יעשה לעצמו ריפרש ובחיים זה לא יסתיים
    מה המטרה אם אפשר לדעת ?

  4. sza הגיב:

    לא ירדת לסוף דעתי 🙂
    בעמוד הראשי שבתוכו יש פריימים לא תמיד יעלה הפריים הזה…
    אני רוצה לעשות שאחרי שמישהו מתחבר לאתר (דרך פריים מסויים) אז אותו פריים מרענן את כל החלון לבד אחרי ההתחברות
    כדי שיהיה מצב שבו גם הפריימים האחרים יהיו מעודכנים ויהיה כתוב את שם המשתמש שלו, ולא "אורח"…
    כלומר, אחרי שמישהו מתחבר דרך הפריים נעשה ריפרש לכל הפריימים, ואז בדף הראשי כשאני רואה שהוא מחובר, אני לא נותן לאותו דף לעלות, אלא לדף אחר…
    ואז הפריים לא "מתרפרש" כלולאה אינופית, אלא פעם אחת…
    אבל אני צריך שהוא ירענן לי את כל הפריימים אחרי שאני מוצא שהמשתמש באמת קיים במסד הנתונים….

    מקווה שהבנת… 🙂 תודה על העזרה בכלאופן… 🙂

  5. sza הגיב:

    מה הכוונה שם את זה סתם ככה בדף?
    ככה?!

    <HTML>
    <BODY>
    top.location.reload()
    </BODY>
    </HTML>

    ?!

  6. sza הגיב:

    אההה תודה רבה!! הצלחתי!! 🙂
    תודה רבה רבה רבה~!! 🙂

  7. Nezek הגיב:

    חח
    אין לי מושג איך הבנת מההסבר הזה משהו..
    אבל למי שלא הבין וקורא תפוסט הזה..


    <a href="javascript:void(0)" onclick="parent.NameFrame.location.reload()">Reload Frame</a>

    במקום NewFrame שימו את שם הפריים

  8. ניר טייב הגיב:

    אם לא שמת לב
    הוא לא רוצה שזה יהיה כשלוחצים על ללינק אלא ברגע שהעמוד עולה (שהסקריפט עולה)
    ולא צריך לקרוא ל-parent וכל השאר מספיק לכתוב top.location.reload()

שלח תשובה