שלח תשובה

זירת השאלות

256
צפיות
13
תשובות

מספור אוטומטי בMySQL

,‏ 25 במרץ, 2004

הגדרתי שדה אחד כPRIMARY, את זה אני יודע,
אבל איזה סוג צריך להיות השדה הזה?
INT? INTEGER? משהו אחר?
בבקשה תענו מהר

תגיות:

13 תשובות

  1. jonatan44 הגיב:

    אתה צריך לעשות:
    שדה:ID(או כל שם אחר)
    סוג:int(255) (האורך של הint הוא הכי גובה 255)
    תכונות UNSIGNED
    null לא
    נוסף:auto_increment
    מפתח ראשי
    חוץ מיזה אם תיתקל בבעיות תגיד
    כבר הרבה זמן אני רוצה ליכתוב למדור ה php מאמר לעבודה אם mysql (כדי להעשיר אותו)
    אבל אני לא יודע על איזה מערכת הפעלה,איזה קליינט (phpmyadmin/mysql control center)

  2. ניר טייב הגיב:

    ג’ונתן—יונתן
    תכתוב שני מאמרים אחד ל-mySQL CC והאחד ל-phpMyAdmin
    כאשר ב-PHPMA תדגיש את ה-PHP וב- mySql CC תדגיש את ה-ASP

  3. Night הגיב:

    שאלה קטנה
    לא ממש הבנתי… אם יהיו לי יותר מ255 רשומות אז תיהיה שגיאה?
    int יכול להכיל עד 255? אם כן אז אוכל לשנות את סוג השדה כך שיוכל להתאים ליותר הרבה רשומות?

    תודה על התגובות

  4. Night הגיב:

    שאלה אחרת שלא קשורה למסד נתונים
    איך אפשר לעשות, שכשלוחצים על קישור מסויים, היעד יפתח בחלון קטן בלי הסרגלי כלים, כמו החלון של הוספת תגובה פה?

    נ.ב:
    מצטער על הספאם מקודם…

  5. jonatan44 הגיב:

    תשובות לשניכם
    ניר:זה לא ממש משנה אם אתה עובד אם asp או php ,הרעיון הוא שגם phpma וגם mcc הם מנהלי מסד הנתונים,לא אכפת להם באיזה שפה אתה עובד ,ציינתי את העובדה שאני אבקש להכניסו למדור ה php ביגלל לשהוא דליל ובעל שני מאמרים בילבד (!).

    Night:ממ…אני לא אני חושב שלא הבנתה מה זה אומר שזה עד 255,זה אומר שתוכל להכניס נתון מיסוג מספר שהאורך שלו לא היה מעל 255 כלומר הוא יוכל להיות ככה: 256 אבל רק עד 255 תווים.

  6. Night הגיב:

    תודה אבל יש לי בעיונת
    זה פותח את החלון הקטן כמו שרציתי, אבל החלון הגדול שבו הקישור לפתיחת החלון הקטן משתנה ופתאום כתוב לי בו רק [object] ככה עם רקע לבן..
    מקווה שהסברתי את עצמי כמו שצריך…

  7. ניר טייב הגיב:

    ואני אומר
    את זה כדע להמשיך את המסורת אם שמת לב במדור SQL אז מדברים על MCC בקשר ל-ASP ולכן אמרתי את זה

    ויונתן איציק מחפש מנהל לפורום PHP אולי תפנה אליו

  8. Night הגיב:

    קוד:
    הינה הקוד של הליחצה על הקישור:


    <a href="javascript:window.open(‘AddDash.htm’,’windowName’, ‘width=400,heigth=600’)">
    <font color="#FF9900">הוסיפו גם אתם ד"ש!</font></a>

    תודה לעוזרים

  9. ניר טייב הגיב:

    תעשה כך


    <a href="javascript:void(0);" onClick="window.open(‘AddDash.htm’,’windowName’, ‘width=400,heigth=600’)">
    <font color="#FF9900">הוסיפו גם אתם ד"ש!</font></a>

  10. Night הגיב:

    תודה. בעיה עם IFRAME
    אוקיי יש לי את העמוד הראשי ובתוכו IFRAME, בIFRAME הזה צריך להיות את העמוד של הד"ש. בעמוד של הד"שים יש תג marquee שמריץ את כל הדשים מלמטה למעלה… שם הקובץ של עמוד הדשים הוא showdash.asp
    כשאני נכנס לshowdash.asp, רואים את הדשים רצים כמו שצריך.
    אבל שshowdash.asp נמצא בIFRAME של העמוד הראשי, אין בכלל את הדשים וכלום לא רץ בתגית marquee, כאילו היא לא שם!
    אני רוצה לציין שב showdash.asp יש תמונה כשכבה ראשונה, ואת התגית marquee כשכבה שניה, על הראשונה.

    מישהו יכול לעזור לי בבקשה? זה חשוב מאוד.
    תודה לכולם.

שלח תשובה