שלח תשובה

זירת השאלות

293
צפיות
17
תשובות

שאלה קצת חשובה….

,‏ 26 במרץ, 2004

אני בניתי פרוייקט ל-2 סטודנטים "לא חשוב בכמה בנתים"
אני לא רציתי לשאול את השאלה הזאת בפורום אחר כי נראה לי שרק פה יש מתכנתים מקצועייםשבאמת יוכלו להענות על השאלה.

הפרוייקט הוא חנות וירטואלי למוצרי מחשבים, יש שם הכול חוץ מסליקה.
שאלה היא כמה הוא עולה לפי איך שנראה לכם בלינק הבא.
הכל כולל עיצוב, תכנות וכל מה שיש שם.

יש שם בעיה קטנה בגלל שכל מה שנשלף מבסיס הנתונים הוא בסימני שאלה, ככה ????????????
לא יודע למה 🙁
תודה מראש ושבת שלום לכולם.

http://freehost19.websamba.com/Sales_Computers/MagicComp/SitePages/index.asp

תגיות:

17 תשובות

  1. תגדיר את קידוד הדף
    אני חושב שזו השאלה החמישית אולי כבר על הדבר הזה (:

  2. mrmistory הגיב:

    מה בקשר למחיר ששאלתי ירדן, מה אתה..
    חושב ?

  3. אוריקס הגיב:

    בשביל סליקה אתה צריך כולה
    שהמעבר בין הטופס של שלקוח לבין השרת יהיה מאובטח, כלומר יעבור בפורמט SSL [אבטחה של 128 סיביות]. הבעייה שהרבה לקוחות לא סומכים על זה ורוצים אישור של חברות כמו VerySign, שזה הדבר היקר. אבל כל אחד יכול לבנות לו SSL…

    ד"א – לפי חוקי מדינת ישראל, אם אני לא טועה ה כ.א צריך להיות שמור בשני מקומות שונים ב DB.

  4. mrmistory הגיב:

    וכמה כזה עולה בערך איך שהוא עכשיו?

  5. אתה ל"צריך"
    אבל זה מכסה אותך מבחינה משפטית, לפי מה שהבנתי.

  6. mrmistory הגיב:

    בעיה בתאריך בבסיסי נתונים של SQL SE
    SERVER.

    יש לי נושאים של הפורום שברירת מחדל של ההודעה היא מוגדרת בבסיס הנתונים
    ככה (getdate())

    מה שאני רוצה לעשות זה לספור כמות ההודעות שפורסמו היום.
    כאן נוצרת הבעיה.

    הנה הפרטים שלי.
    1) זאת שאילתא שאמורה לתת לי את התוצאות של ההודעות שפורסמו "היום"

    "SELECT * FROM ForumMessages WHERE ( DateMessage = " & Date() & " )"

    בגלל שהגדרתי ברירת מחדש בבסיס הנתונים את התאריך אז הוא מוכנס ככה
    Mar 28 2004 5:17PM

    הפונקציה Date() מחזירה את התאריך ככה 28/03/04

    בגלל שיש הבדל בין 28/03/04 למה שיש בבסיס הנתונים Mar 28 2004 5:17PM
    התוצאה של שאילתא היא כלום , אפס למרות שזה אותו תאריך.

    איך אני יכול לעשות ככה שהשאילתא תתן לי את התוצאות ?

    תודה.

  7. אוריקס הגיב:

    כמה אפשרויות
    הכי כדאי לך לדעתי להשוות בנפרד את היום, החודש והשנה. אתה גם יכול לבדוק אם DateDiff מחזיר לך 0

  8. אוריקס הגיב:

    ‘סדר
    עדיין לא הייתי לוקח סיכון ושם את זה בשני מקומות

  9. mrmistory הגיב:

    חחחח, וואלה. כנס רגע..
    DateDiff אם מחזיר אפס משני תאריכים אזי ההודעה של היום, ככה זה עובד נכון ?

    וואלה איך חשבת על זה ?

  10. mrmistory הגיב:

    ממממ, כנס בבקשה…
    איך אני יכול לעשות בשאילתאת SELECT את מה שאמרת לי?
    שכחתי קצת

  11. MasterMind הגיב:

    מה זה ה UP הזה ????
    ןלמה פעם ראשונה פעם שניה ????????????

שלח תשובה