שלח תשובה

זירת השאלות

12 תשובות

  1. ניר טייב הגיב:

    התשובה כאן להכניס ל-faq
    משתמשים ב-substring כך :

    str = str.substring(0,(str.length-1))

  2. ניר טייב הגיב:

    שאלה חדשה
    איך אני מבצע בויז’ואל פוקס פרו קשרי גומלין ?
    איפה זה נמצא בכלל בכל התוכנה הזו ? בתודה ניר
    והאם יש אפשרות לעשות זאת ע"י קוד ?

  3. ניר טייב הגיב:

    כן עכשיו שהראת לי זה גם
    לא פעיל… איך אני מפעיל את בדיוק מה אני צריך לעשות ?

  4. ניר טייב הגיב:

    הבנתי רק שדות
    בעלי אינדקס יכולים להשתתף בקשרי הגומלין

  5. ניר טייב הגיב:

    בעיית מוזילה
    אני יודע במוזילה היא מיעוט והרוב משתמשים ב-IE אבל הייתי רוצה להתאים את האתר שלי גם למוזילה. אני הורדתי את מוזילה וראיתי שהאתר שלי נראה ממש מוזר במוזילה. איך אני יכול לסדר את זה?

  6. jonatan44 הגיב:

    (לא יצא טוב)
    אם אפשר לימחוק בבקשה אתה ההודעה למעלה
    אתה צריך
    1)ליטוש לאלתר את ie
    2)לעבוד לפי התקנים ש w3 קבעו

    ואז האתר שלך יראה מצויין (וחבל שבוני הפורום הזה לא ישמו את הכללים האלו על הפורום הזה,לפחות כתיבת הודעה נורמלי )

  7. ניר טייב הגיב:

    הכנסתי את הקוד
    שלי לתוך ה-HTML וה-CSS
    VALIDATOR
    ושיניתי לפי הממצעים אבל עדיים האתר שלי נראה זוועתי גם מוזילה ום ב-IE
    והעיצוב שהיה לפני היה פשוט מעולה

  8. ניר טייב הגיב:

    טוב אני אבנה את העמוד מחדש
    כך שקודם יראה טוב במוזילה וכך אני אדע שהוא יראה טוב גם ב-IE כי אני בונה ע"פ התקנים

שלח תשובה