שלח תשובה

זירת השאלות

292
צפיות
16
תשובות

נמאס לי ממוזילה

,‏ 31 במרץ, 2004

לכל מי שיש מוזילה וגם אקספלורר
שיראה שנייה את האתר שלי :
השיר שלנו

והדברים הכי פשוטים כמו backGround-Image
ו-dhtml פשוט (שינוי צבע רקע של TR המעבר עכבר)

לא עובדים שם מה אני יכול לעשות כנגד זה אני לא יודע? (הצעות בבקשה)

תגיות:

16 תשובות

  1. ניר טייב הגיב:

    אולי אתם יודעים מה לא טוב
    בחלק קוד הבא :

    <tr id="message0" onmouseover="message0.style.backgroundColor=’orange’" onmouseout="message0.style.backgroundColor=”">

    שהמוזילה המעצבנים האלו לא קולטים אותו

  2. jonatan44 הגיב:

    שאלה:
    למה אתה גדיר את ה-<tr> אם ממילא אתה עושה בתוכו את הקוד הזה?
    ככה זה עבד לי מצויין:
    <html>
    <head>
    <title></title>
    </head>
    <body>
    <table>
    <tr onmouseover="this.style.backgroundColor=’orange’" onmouseout="this.style.backgroundColor=’#ffffff’">
    <td>aaaaa</td>
    </tr>
    </table>
    </body>
    </html>
    (מצטער שלא ישרתי,אין באפשרותי ביגלל אי היתחשבות מיצדי מנהלי האתר.)

  3. ניר טייב הגיב:

    לא הבנתי אותך
    למה אתה גדיר את ה-<tr> …

    ואם אתה לא מאמין לי כנס לכתובת הבאה ותראה הכל
    http://www.ourSong.cjb.co.il

  4. ניר טייב הגיב:

    חחח הבנתי למה
    זה בגלל שקדם עשיתי את זה דרך span שנמצא בתוכו ואחר כל העברתי את זה לתוך ה-tr בכל מקרה ראית את התפריט ומה קרה לו
    ובתפריט אני עובד גם עם טבלה קטנה שלכל תא (td) יש תמונת רקע ובתוך התא יש את הטקסט משום מה גם שם יש את הפאק הקטן הזה
    איךאנ ימ סדר אותו?
    זה הקלאס :

    .rightMenu td{
    width: 101px;
    height: 20px;
    vertical-align: middle;
    backGround-image: url(../images/regMenu.png);
    background-repeat: no-repeat;
    background-attachment: fixed;
    background-position: right center;
    cursor: pointer;
    color: #27417E;
    font-size: 14px;
    padding-right: 5%;
    padding-bottom: 1px;

  5. ניר טייב הגיב:

    סידרתי וכנראה שמוזילה כן תומך יותר טוב ב-CSS מה-IE כי עם עושים אותה על fixed (את התמונת הרקע) היא אמורה להיגלל עם העמוד כחלק מהרקע בדיוק מה שקרא לי עם המוזילה וב-IE זה לא קרה…
    1:0 למוזילה (אצלי לפחות)

    ואני חוזר בי : לא נמאס לי ממוזילה

  6. ניר טייב הגיב:

    רק משהו אחד לא הבנתי
    למה אין אפשרות ל-direction של כל העמוד המוזילה ?

  7. jonatan44 הגיב:

    כתבתה כל-כך הרבה
    הודעות שלך שאני כבר איבדתי אותך.
    נ.ב.
    השגתי ie,האתר שלך באמת ניראה יותר טוב בו,אני אנסה לסדר לך משהוא

  8. ניר טייב הגיב:

    עכשיו הוא בסדר גם ב-mozilla והשאלה
    בקשר לעיצוב במוזילה אני רק צריך לעלות את העמוד שוב.
    והשאלה היא למה היא אפשר לעשות direction פשוט לעמוד עצמו.

    התשובה: כי בוני הדפדפן עשו משהו שלדעתי הוא דפוק מאוד. רק למוזילה עם ממשק עברי יש גלילה בצד שמאל (כיוון הדף rtl), ולאנשים יש ממשק אנגלי אז הגלילה בצד ימין (כיוון הדף ltr)

  9. ניר טייב הגיב:

    שאלה חדשה…
    איך אני מבטל ב-textArea את הגלילה האופקית (ציר X) כמובן שכך זה רק במוזילה ?

  10. jonatan44 הגיב:

    מוזר…
    אני כותב כרגע ממוזילה באתר הזה ואני לא רואה שם סקולר ב textarea הזה.
    תוכל להביא את קוד של ה textaere שאתה כתבתה?

  11. ניר טייב הגיב:

    הנה


    <textarea name="thePost" onkeypress="return checkLength(this)" style="overflow-y:auto;width: 350px;height:

    100px;"></textarea>

    חשוב לציין שאני עובד עם גרבת ה-beta החדשה שלהם ואין סקרולר בציר Y עד שצריך אותו (לכן שמתי את מצב auto כדי שזה יראה כך גם ב-explorer)

  12. ניר טייב הגיב:

    ועוד שאלה איך אני עושה
    כשלוחצים על משהו אז אלמנט במצב display:none יעבוד ? (אבל שיעבוד גם במוזילה)

  13. ניר טייב הגיב:

    אני אחדד את השאלה
    מה מקביל במוזילה ל-document.getElementById() של ה-IE ???

  14. ניר טייב הגיב:

    שאלה חדשה ב-SQL ופלט
    משום מה כשאני מוסיף פסוקית group by בלי להשתמש בפונקצייה של SQL אז כל הטקסט שיוצא בפלט מהמסד לא עובר את מיכסת 255 התווים (וזה היה הפתרון לבעייה ששאלתי כאן פעם ורק הילדה הגיבה וגם זה לא עזר)

    אני לא מבין איך השאילתא בכלל קשורה לפלט של הנתונים מתוכה (חוץ מזה שבוחרים את הרשומות שרוצים)

    בתודה ניר!

שלח תשובה