שלח תשובה

זירת השאלות

14 תשובות

  1. ניר טייב הגיב:

    ועוד שאלה איך אני
    בוחר את הרשומות שאני רוצה להוציא ב-inner join ?

  2. אוריקס הגיב:

    הכל הכל
    ב FAQ בתפוז

    על אינר ג’וין תוכל לקרוא שם, והפרנציפ די דומה לגבי הג’וינים האחרים – קרא שם.
    ההסבר של דגון די טוב, אם לא כ"כ הבנת קרא את כל השרשור.

  3. ניר טייב הגיב:

    אבל שעשיתי view ב-ACCESS
    בשילוב עם ה-innerJoin(בקוד) אז קיבלתי את הערכים שנמצאים רק בטבלה אחת ואת שאר הערכים לא קיבלתי. וגם איך אני בוחר אילו מהשדות שאני מאחד אותם עם הטבלה (מה שאני לוקח עם ה-JOIN) יוצגו (שדות ספציפיים)? או שבשביל זה אני צריך לעשות join כמו שיש כאן במדריך ה-SQL ?

  4. ניר טייב הגיב:

    עשיתי את ה-view הבא:


    SELECT forum.id, forum.parentID, forum.subject, forum.message, forum.date, forum.rootID
    FROM forum
    INNER JOIN members
    ON forum.userId = members.id
    WHERE forum.rootID in (
    SELECT TOP 20 fixedForum.rootID
    FROM fixedForum
    ORDER BY fixedForum.rootID, fixedForum.MAXdate
    )
    ORDER BY forum.rootID, forum.parentID DESC, forum.date ASC, forum.id DESC;

    ואני מקבל רק את השדות מטבלת forum ואת שאר השדות מטבלת members אני לא רואה למה זה קורה ?

  5. ניר טייב הגיב:

    שאלה על מערכים
    השמשתי ב-getString וקיבלתי מערך דו מימדי עכשיו אני רוצה להפוך אותו למערך חד מימדי איך אני עושה זאת ?
    זה המערך שקיבלתי :


    [[field1][field2][field3]]

    השאלה היא איך אני הופך אותו למערך חד מימדי ?

  6. אוריקס הגיב:

    ברור שהוא מחזיר לך רק מטבלה אחת
    לא הגדרת לו אילו שדות להציג מטבלת members…

  7. ניר טייב הגיב:

    רגע אני צריך לעשות אז כך למשל


    SELECT forum.id, forum.parentID, forum.subject, forum.message, forum.date, forum.rootID, members.userName, members.fields1
    FROM forum
    INNER JOIN members
    ON forum.userId = members.id
    WHERE forum.rootID in (
    SELECT TOP 20 fixedForum.rootID
    FROM fixedForum
    ORDER BY fixedForum.rootID, fixedForum.MAXdate
    )
    ORDER BY forum.rootID, forum.parentID DESC, forum.date ASC, forum.id DESC;

    ?

  8. ניר טייב הגיב:

    טוב אני אחדד את השאלה
    איך אני עושה שהמחרוזת המתקבלת מ-getString תהיה בפורמט של VBarray ?

  9. ניר טייב הגיב:

    כן אבל הוא עובד גם על מערכים
    דו מימדיים ?

  10. ניר טייב הגיב:

    לא משנה מצאתי דרך לעשות
    זאת מלכת תחילה מערך חד מימדי.
    נתינת אותו מפריד לשורות ולעמודות לאחר מכן מורידים את התו האחרון (כדי שלא ייוצר עוד משהו במערך) ואז עושים פיצול פשוט

    <%
    var recArray = rs.getString(2,-1,";",";")
    %>
    <script>
    var recArray = "<% =recArray.substr(0,parseInt(recArray.length-1)) %>"
    recArray = recArray.split(";")
    for (var i=0;i<recArray.length;i++)
    document.write(recArray[i] + "<br>");

    </script>

    לדעתי זה יותר טוב כי ההעברה(מהשרת ללקוח) תתבצע יותר מהר בגלל חיסכון בתווים (גם כאן אין תקציב ). וגם עכשיו אני יכול להשתמש בשיטה שלי לעבודה עם מערכים חד מימדיים כמו בgetRows של JS

שלח תשובה