שלח תשובה

זירת השאלות

314
צפיות
49
תשובות

יש לי בעיה בקשר לIIS…

,‏ 13 באפריל, 2004

שלום לכולם,
התקנתי היום את הIIS שמגיע יחד עם Windows Xp Pro.
העתקתי תוכניות שעבדו לי פעם (ששמתי על שרת בתשלום, לא שלי)
וניסיתי להריץ אותם על השרת שלי.
כאשר עשיתי פעולת הוספה כל שהי.. זה עבד, בדקתי שזה הוסיף לי את מה שרציתי לדטא בייס ועשיתי עוד כל מני פונקיות לראות אם זה עובד.
אולם, כאשר ניסיתי להיכנס לדף שעושה פתיחה, הופיעה לי השגיאה הבאה:


The page cannot be displayed
There is a problem with the page you are trying to reach and it cannot be displayed.

——————————————————————————–

Please try the following:

Click the Refresh button, or try again later.

Open the 82.80.174.185 home page, and then look for links to the information you want.
HTTP 500.100 – Internal Server Error – ASP error
Internet Information Services

——————————————————————————–

Technical Information (for support personnel)

Error Type:
ADODB.Field (0x80020009)
Either BOF or EOF is True, or the current record has been deleted. Requested operation requires a current record.
/ART/viewcat.asp


Browser Type:
Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1)

Page:
GET /ART/viewcat.asp

Time:
‏יום שלישי ‏13 ‏אפריל ‏2004, 16:01:49


More information:
Microsoft Support


למישהו יש מושג מה הבעיה? אני יודע שהקודים בסדר…

תגיות:

49 תשובות

  1. ניר טייב הגיב:

    אין לך נתונים בטבלה שממנה אתה מנסה
    לשלוף

  2. Shadocan הגיב:

    אמממ לא חושב ככה…
    אני עשיתי תנאי
    if not rs.eof then
    יענו אם הטבלא לא ריקה אז הוא יתחיל לפתוח
    אולי אני ינסה לעשות 2 תנאים, אם הטבלא ריקה אז שיכתוב הודעה ואם היא לא ריקה אז שיציג אני ינסה יראה אם זה יעבוד

    תודה

  3. xgamer הגיב:

    אולי בשאילתה
    עשית שאילתה אולי עם TOP משהו?
    ואין לך מספר כזה של רשומות?
    כי כשאני עשיתי TOP 10 על DB שהיו בו 4 רשומות זה עשה לי הודעת שגיאה
    כזו אם הישתמשת בTOP תנסה להוריד ולבדוק אם עובד 😀

  4. ניר טייב הגיב:

    אין קשר…
    ה-TOP אומר שאנו שולפים עד שאו מגיעים לרשומה שצויינה ב-top

  5. Shadocan הגיב:

    אתה יכול לכוון אותי איזה קטע להביא?
    ד"א אני לקחתי דף אחר יותר פשוט והוא גם שמה מראה לי את אותה שגיאה.
    קחו בחשבון שכשהעלתי את הדפים לאתר איכסון, לא שרת פרטי – הדפים עבדו.
    אני עכשיו ינסה להעלות לברינקסטר את זה ויעדכן אותכם אם זה יעבוד.
    כרגע אני חושב שזה בעיה בIIS.

    תודה

  6. Shadocan הגיב:

    או לשרת אחר…
    אני רואה שברינקסטר בתשלום…
    מישהו יכול להמליץ לי על משהו תחלופי?

  7. ניר טייב הגיב:

    ברינקסטר לא בתשלום
    פשוט צריך לחפש. וזו לא בעייה בשרת זה במסד נתונים שלך הוא ריק!
    תוריד את המסד מהאכסון שלך ותראה שהכל יהיה בסדר

  8. Shadocan הגיב:

    בגלל זה אני מציב תנאי.
    או שלא הצבתי אותו?
    אני עכשיו נותן דוגמא לבעיה לפי דף אחר שיותר פשוט – פרופיל משתמש.
    אני יודע שיש משתמש ואני הוספתי אותו בעצמי וגם נכנסתי לדטאבייס לבדוק שהוא קיים.
    ויש קטע של עבודות אחרונות שאותו משתמש הוסיף, שמה עשיתי תנאי שאם הטבלא ריקה אז הוא כותב שלמשתמש אין עבודות.


    <% SqlRep="Select top 10 * from Reply where Author="&Cint(rs("Id"))&" order by Id Desc"
    Set rsRep=Server.CreateObject("Adodb.recordset")
    rsRep.open SqlRep,db
    if not rs.eof then
    do until rsRep.eof %>
    <%= rsRep("Subject") %> [ <a href="view.asp?id=<%= rsRep("InId") %>&Page=1">View Work</a> ]<br>
    <% rsRep.movenext
    Loop
    rsRep.close
    set rsRep=Nothing
    else %> User have no work
    <% end if %>

    מקווה שזה לא גדול מדי.

    להוסיף עבודה עדיין לא הצלחתי בגלל בעיה אחרת שאני יכתוב אחרי שאני יפתור את זאתי…

    תודה

  9. Shadocan הגיב:

    יש לי טעות קטנה.
    בשורה 4 בקודים
    כתבתי הכל rsRep
    ושמה
    if not rs.eof….
    אז שיניתי את זה
    ועדיין אותה שגיאה…
    אם מישהו רוצה לנסות להיכנס
    http://82.80.174.185/ART/profile.asp?Id=1

  10. Shadocan הגיב:

    ד"א… איך אני עושה recordcount?
    לטבלא שלמה?
    יענו כמה שורות יש לי שמה.
    עושה פתיחה רגילה

    <% SqlNews1="Select * from News"
    set rsNews1=Server.createobject("adodb.recordset")
    rsNews1.open SqlNews1,db %>

    ואחרי זה


    <%= rsNews1.recordcount %>

    לא נראה לי נכון…. איך עושים?
    תודה

  11. sza הגיב:

    בשרת אחר זה עובד?
    תבדוק אולי זה משהו בחיבור למסד נתונים, או ששם הטבלה שאתה מנסה לשלוף שגוי… או שאולי לא הגדרת את הDSN או את הנתיב כמו שצריך…

  12. ניר טייב הגיב:

    עשית נכון רק חסר לך משהו
    בגדרת המפתח בשורת החיבור

    rsNews1.Open sqlNews1, db, 3

  13. Shadocan הגיב:

    תודה….
    ומה עושה ה3 הזה? מה המשמעות שלו?

  14. Shadocan הגיב:

    כן..
    בפעם האחרונה שהעלתי לאנשהו זה עבד…

  15. Shadocan הגיב:

    תודה לכולם הבעיה הסתדרה!!! והנה מה
    מה שלא הסתדר זה שבכל דף יש עוד 4 אינקלודים (Includ) של דפים אחרים.
    ושככתי שהם קיימים וכשבאתי להוסיף אותם לדף שעבדתי עליו שבדקתי אותו על השרת שלי וכן עבד, הוא הציג לי שגיאה באותו דף שהוספתי לו.
    אז עברתי עליהם ובאמת כמו שניר המלך אמר הטבלא הייתה ריקה אז הוספתי לה תנאי שרק אם היא לא ריקה הוא יציג….

    אתם מוזמנים להביט על הדף האחרון
    http://82.80.174.185/ART/news.asp
    צפיה בקטגוריות
    http://82.80.174.185/ART/viewcat.asp?id=1
    ויש עוד כמה דברים שאני בודק

    בטח עוד כמה דקות אני ישאל אותכם עוד שאלה

    תודה רבה רבה לכל מי שעזר!!

  16. Shadocan הגיב:

    ולבעיה הבאה :))) אני לא מבין את השג
    את השגיאה:


    HTTP 500.100 – Internal Server Error – ASP error
    Internet Information Services

    ——————————————————————————–

    Technical Information (for support personnel)

    Error Type:
    Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers (0x80040E07)
    [Microsoft][ODBC Microsoft Access Driver] Data type mismatch in criteria expression.
    /ART/addwork.asp, line 238

    Browser Type:
    Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1)

    Page:
    POST 431 bytes to /ART/addwork.asp

    POST Data:
    WorkName=Futuristics&color=Default&Size=Default&font=Default&textdes=%5BColor%3Dyour_color%5DYour+Text%5B%2FColor%5D&Descr=%5Bb%5DTesting%5B%2Fb%5D321+%5Bu%5Dyou+you%5B%2Fu%5D&PictureLinkPrev=http%3A% . . .

    שורה 238


    theSQL = theSQL & "(WorkName, Icon, Descr, PictureLinkPrev, PictureLink, UseArt, UseSmiles, UseHTML, MyWork, AddedBy, Ip ,Size, AddedOn, Category, AddedFrom)"

    כל איזור הקוד


    Set outpostDB = Server.CreateObject("ADODB.Connection")
    outpostDB.Open db

    theSQL = "insert into Work"
    theSQL = theSQL & "(WorkName, Icon, Descr, PictureLinkPrev, PictureLink, UseArt, UseSmiles, UseHTML, MyWork, AddedBy, Ip ,Size, AddedOn, Category, AddedFrom)"
    theSQL = theSQL & " values (‘"& Request.form("WorkName") &"’, ‘"& Request.form("Icon") &"’, ‘"& str &"’, ‘"& Request.form("PictureLinkPrev") &"’, ‘"& Request.form("PictureLink") &"’, ‘"& Request.form("UseArt") &"’, ‘"& Request.form("UseSmiles") &"’, ‘"& Request.form("UseHTML") &"’, ‘"& Request.form("MyWork") &"’, ‘"& Cint(AddedBy) &"’, ‘"& Ip &"’, ‘"& PicSize &"’, ‘" & Now & "’, ‘" & Cint(Request.form("Category")) &"’, ‘"& Request.form("AddedFrom")&"’)"
    outpostDB.execute (theSQL)

    outpostDB.Close
    Set outpostDB = Nothing

    אני יודע שזה גדול מדי אבל בכל זאת אני יודה לכם נורא אם תוכלו לעזור לי!!!
    תודה…

  17. ניר טייב הגיב:

    ה-3 זה מפתח סטטי (אם אני לא טועה)
    ולפירוט כנס למדריך ה-ASP באתר

  18. Shadocan הגיב:

    מצטער על ההודעה הקודמת
    את הערכים של Ip PicSize AddedBy ו-str כבר הגדרתי.
    אם מישהו תוהה למה אין איזה רקווסט לידם

  19. ניר טייב הגיב:

    הודעת השגיאה שלך אומרת
    שיש לך טעות בהכנסת הנתונים ז"א בסוג הנתונים שהוכנס לשדה מסוים
    אלה הם חוקי המשחק (באקסס לפחות) :
    שדה מסוג טקסט ותזכיר עוטפים בגרש
    שדה מספרי לא עוטפים בכלום
    תאריך עוטפים בסולמיות

    מקווה שעזר ניר

  20. Shadocan הגיב:

    מה הכוונה עוטפים בגרש?
    איפה בדיוק?
    הקוד שלי בסדר?
    איפה הבעיה?

  21. הכוונה
    היא לזה:

    (tblNumber,tblString) values (6,’Hello’)

  22. Shadocan הגיב:

    בעע כנראה אני סתם דפוק…
    כי לא הבנתי מה רשמת
    את אומרת שבטבלא עצמה אני צריך להגדיר את התא כמספר?

  23. Shadocan הגיב:

    האאאא
    אם כתוב לי נגיד ככה


    values (‘"& Request.form("WorkName") &"’,

    אז זה צריך להיות ככה:

    values ("& Request.form("WorkName") &")

    ?

  24. ככה אם אני לא טועה


    values (‘"& Request.form("WorkName") &"’)

  25. Shadocan הגיב:

    מה ההבדל? אבל הבעיה נפתרה ככה:
    עברתי על הטבלא ועל התאים שאני מכניס אליהם מספרים ויש בטבלא תא אחד ששככתי שהוא יכול להכיל רק מספרים.
    ובשורה של ההוספה שככתי להכניס לו cint(request.form("dada"))
    תודההה… :))

  26. Shadocan הגיב:

    מה הבעיה התחבירית כאן?

    SqlRank="Select * from UserRate where Place=1 and IdPlace="&request("newsid")&" and User="&Session("UserId")
    Set rsRank=server.createobject("Adodb.recordset")
    rsRank.open SqlRank,db
    if rsRank.eof then

  27. Shadocan הגיב:

    מצטער על העוגמת נפש – הסתדרתי
    🙂
    תודה לכולם
    שאלות נוספות (בטוח שיהיו… ) בהמשך

  28. Shadocan הגיב:

    עוד בעיה… 🙂


    Error Type:
    Microsoft VBScript runtime (0x800A000D)
    Type mismatch: ‘Cint’
    /ART/addreply.asp, line 197

    Browser Type:
    Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1)

    Page:
    POST 162 bytes to /ART/addreply.asp

    POST Data:
    Subject=ab&Icon=1&color=Default&Size=Default&font=Default&textdes=%5BSize%3Dfont_size%5DYour+Text%5B%2FSize%5D&Descr=ab&UseArt=ON&UseSmilies=ON&Type=picture&InId=

    שורה 197:


    theSQL = theSQL & " values (‘"& Cint(Place) &"’, ‘"& Cint(Author) &"’, ‘"& Cint(Request.form("Icon")) &"’, ‘"& str &"’, ‘"& Date &"’, ‘"& Ip &"’, ‘"& Cint(Request.form("InId")) &"’, ‘"& Request.form("Subject") &"’, ‘"& Request.form("UseArt") &"’, ‘"& Request.form("UseSmilies") &"’, ‘"& Request.form("UseHTML") &"’)"

    הדף המדובר:
    http://81.218.172.12/ART/addreply.asp?type=picture&id=18
    תנסו להוסיף הודעה

  29. Shadocan הגיב:

    איך אני עושה דבר כזה?
    נגיד אני רוצה להוציא מידע מטבלא…
    נגיד תאור של איזה משהו שהאורך שלו זה 50 תווים, ולהציג רק 25 תווים ראשונים…
    איך אני עושה?

  30. sza הגיב:

    ככה:


    str=rs("fld")
    str2=Mid(str,1,25)
    response.write str2

  31. sza הגיב:

    תבדוק רק אם יש בעיות עם עברית/אנגלי
    כלומר, האם זה מביא את ההתחלה של המחרוזת בעברית ובאנגלית,
    יש עוד 2 פקודות שאפשר להשתמש במקום MID (LEFT-RIGHT(, אבל אני לא יודע אם יש להם השפעה על עברית/אנגלית ובכלל הפקודה אומרת לחתוך מצד מסויים ובעברית הצד הוא הפוך, אז נסה להשתמש במה שנתתי ותבדוק אם אין בעיות…

  32. Shadocan הגיב:

    לא עובד, כתבתי ככה:

    <% Subject=rsRep("Subject")
    Subject2=Mid(Subject,1,25) %>
    <%= Subject %>

    מה לא בסדר?

  33. Shadocan הגיב:

    הוא מציג לי כאילו אין שינוי, ולא מר
    הוא מציג לי כאילו לא עשיתי שום שינוי, ולא מופיעה שום שגיאה

  34. sza הגיב:

    נו בוודאייי.. כנס.. 🙂
    כתבת:


    <% Subject=rsRep("Subject")
    Subject2=Mid(Subject,1,25) %>
    <%= Subject %>

    במקום


    <% Subject=rsRep("Subject")
    Subject2=Mid(Subject,1,25) %>
    <%= Subject2 %>

  35. Shadocan הגיב:

    וואלה….
    ואיך אני עושה תנאי שאם זה עובר את ה25 תווים אז…..
    תודה

  36. sza הגיב:

    למה אתה צריך את התנאי הזה?
    אם אתה רוצה שלא יוכלו לכתוב מעל 25 תווים בכלל אז אתה יכול לשנות את המאפיינים של השדה בטבלה עד 25 תווים ואת המאפיינים של התיבת טקסט שמכניסים בה את הנתונים שלא יעבור את ה25 תווים ופשוט לא יוכלו לכתוב יותר מ25…

    לפי מה שהבנתי אתה רצית פשוט לשלוף את 25 התווים הראשונים משדה בטבלה, חשבתי אולי אתה רוצה להראות תקציר של הודעה או משהו כזה…

    מה השימוש בכל אופן?

  37. Shadocan הגיב:

    הנה…
    תראה כאן:
    http://81.218.172.12/ART/profile.asp?id=1
    יש בצד ימין כזאת טבלה של Last posts
    שאני עושה חיפוש להודעות האחרונות של המשתמש ומציג אותם.
    ואני כותב שמה רק את הכותרת
    עכשיו אם הכותרת ארוכה מדי, אז אני מגביל אותו ל25 תווים.
    ועשיתי שיכתוב 3 נקודות אחרי כל הודעה שכאילו מופיעה שמה
    ואני רוצה שה3 נק’ יופיעו רק אחרי הודעות שקיצרתי

  38. sza הגיב:

    נו אז מה הבעיה?
    זה בסדר גמור לא?

    כלומר, זה חותך את זה ל25 תווים ומציג רק אותם…

    אז מה הבעיה?

  39. Shadocan הגיב:

    שוב פעם…
    יש לי בדף פרופיל חלק שמראה הודעות אחרונות שהמשתמש כתב,
    עכשיו אם הכותרת גדולה מ25 תווים אז אני אומר לו לקצר.
    ואם היא קצרה כבר אז הוא לא עושה כלום.
    עכשיו נגיד הכותרת היא
    אבגדוזחטיקלמנספצקרשת1234
    אז אני מקצר אותה
    אבגדוזחטיקלמנספצקרשת1… ומוסיף 3 נק’ בסוף
    כאילו יש לזה המשך,
    אבל אם אין המשך אז אין צורך להוסיף 3 נק’.
    אז מה שאני רוצה זה לעשות תנאי אם זה יותר מ25 אז.. להוסיף 3 נקודות
    ואם זה לא אז מציג את זה איך שזה

    עכשיו אני יותר ברור?

  40. sza הגיב:

    כן, תעשה ככה
    אני מניח שstr זו המחרוזת המקורית שלך

    if LEN(str)>25 Then
    str2=str
    str2=Mid(str,1,25)
    Response.Write str2
    Response.Write "…"
    Else
    Response.Write str
    End if

    וכמובן str2 זו המחרוזת עם 25 התווים הראשונים.

    בהצלחה. 🙂

  41. Shadocan הגיב:

    תודה תודה!
    אחלהההההה
    אני עכשיו מנסה!!

  42. Shadocan הגיב:

    עובד!! עוד שאלה 🙂
    קודם כל שוב תודה על כל העזרה
    אפשר לראות כאן מה יצא:
    http://81.218.172.12/ART/profile.asp?id=1
    אמממ
    אני ראיתי בפורום Vb גרסה 3 באתר
    http://www.hosts.co.il/
    שכאשר נכנסים לפרופיל של מישהו שהגדיר שיש לו Msn Mesenger, ולוחצים על הכתובת.
    זה פותח חלון חדש
    בחלון יש אפשרות או להוסיף את המשתמש, או לשלוח לו הודעה.
    מישהו יכול להסביר לי איך עושים דבר כזה?
    אני יודע איך עושים לגבי אי סי קיו (פשוט לינק) שמה היה משהו עם ג’ווה.

    אפשר "לגנוב" לו את הקוד?
    או שזה אסור לפי החוק….

  43. Shadocan הגיב:

    התגובה שלו הייתה זה שהקוד שייך לvB
    ואם אני רוצה לדעת אם אפשר להעתיק יענו מבחינת חוקיות אז לפנות אליהם…
    אני לא חושב שיש אפילו טעם…

    אז אולי בכל זאת מישהו יכול לעזור לי להסביר איך עושים את זה?

שלח תשובה