שלח תשובה

זירת השאלות

228
צפיות
11
תשובות

לא מקבל ריקווסט פורם

,‏ 15 באפריל, 2004

כתבתי את השורה הבאה:
rs.open "SELECT * FROM party WHERE month=request.form(‘month’)",con

והוא כתב לי הודעת שגיאה שה "או די בי סי" לא מכיר ריקווסט פורם

מה הבעיה? ומה אפשר לעשות בכדי להשוות רשומה לפריט בטופס

נ.ב. – ניסיתי ליצור משתנה חדש ולשים בו את ה ריקווסט פורם והוא כתב שגיאה אחרת

תגיות:

11 תשובות

  1. ניר טייב הגיב:

    צריך לשרשר
    את הנתונין לתוך השאילתא

    rs.open "SELECT * FROM party WHERE month=’"&request.form(‘month’)&"’",con

  2. sza הגיב:

    Request.Form("month")
    הוא לא מכיר כי צריך על הריקווסט פורם גרשיים ולא גרש (לדעתי)

    נסה ותבדוק…

  3. תודה רק עוד שאלה קטנה
    אם הערך שהוא קיבל מהריקווסט פורם לא קיים במסד נתונים הוא כותב לי שגיאה

    איך אני כותב לו את התנאי במקרה שזה קורה?

  4. sza הגיב:

    ככה

    if rs.EOF then
    response.Write "אין תוצאות"

    Else

    .
    .
    .
    .
    .

  5. ניר טייב הגיב:

    אתה לא מקבל שגיאה
    אלא הרקורדסט יהיה ללא תוכן וזה ייתן לך הערה!
    אתה עושה בדיקה אם הרקורדסט לא בסופו

    if Nor rs.eof then

  6. איפה אני מוסיף את זה?
    ניסיתי להוסיף אבל הוא ממשיך עם השגיאות

  7. הוא כותב שחסר then למרות שכתבתי
    שמתי את זה לפני הלופ ואחריו else שיכתוב משהו ואז end if והוא מבקש then

  8. אין בקוד הזה
    את התנאי שנתנו לך.

    שנית, ה-rs.MoveFirst מיותר והוא זה שגורם לשגיאה.

שלח תשובה