שלח תשובה

זירת השאלות

281
צפיות
9
תשובות

צריך משהו כבר הרבה זמן…

,‏ 21 באפריל, 2004

משהו שאני לא מצליח לעשות כבר ממש הרבה זמן
אולי אתם תוכלו לעזור לי…
אוקיי, אז ככה, יש לי 5 באנריי פלאש
כל אחד נקרא בהתאמה: 1.swf,
2.swf
וכו’…
בקיצור, אני רוצה שהם יופיעו בדף HTML רגיל באופן אקראי כל פעם באנר אחר, כל פעם שיפתח הדף יפתח באנר פלאש אחר…
והשאלה הגדולה…
איך אני עושה את זה?
—-תודה רבה לכל מי שינסה לעזור לי…—-

תגיות:

9 תשובות

  1. יש מצב אני יעזור
    המממ לא יודע אם אני יכול לעזור
    אבל אני יודע שבשפת
    JAVA SCRIPT
    יש תג שנקרא
    RANDOM כמו בשאר שפות התיכנות
    והרנדום הזה הוא זה מה שעושה את זה
    רק שאני לא יודע איך להשמתמש בקוד..
    ממ הייתי ממליץ לך על האתר
    א"ב בניית אתרים
    (תעשה חיפוש גוגל על השם הזה וזה ימצא לך…שם יש למעלה מריך ג’אווה סקריפט ויש שם מלא מלא מלא סקריפטים מוכנים ואני בטוח במאה אחוז שיש שם אחד כזה!)

  2. ניר טייב הגיב:

    אם אתה יודע ASP אז יש
    מאמר שלי במדור ASP על האובייקט content rotator המציג תכנים אקראיים לפי בחירתך כמובן שיש גם את ad rotator (שעליו אין מאמר או משהו באתר)
    ושניהן נתמכים בכל ה-IISים כי זה קומפוננטה שבאה איתו

  3. roiebh הגיב:

    תראו, אני מבקש ממכם שוב…
    בבקשה בבקשה, אני פשוט כבר ניסיתי ולא הצלחתי
    מה שאני מחפש זה סקריפט מוכן שיעשה את העבודה…
    אודה לכם מאוד אם תעזרו לי…
    כי כבר זה נמשך הרבה זמן ודיי הורס לי….

  4. ניר טייב הגיב:

    פה זה לא מקום לחיפשו קודים מוכנים!

  5. roiebh הגיב:

    אני יודע… ואני מבקש לא להתעצבן
    אבל אני כבר חוזר ומסביר,
    אני ניסיתי, באמת שניסיתי, ופשוט לא הצלחתי לעשות את זה…
    אז אולי בכל זאת תוכלו לעזור לי?
    אם לא, אז לא חשוב…
    אני פשוט מבקש ממכם כבר נואש לחלוטין…

  6. jonatan44 הגיב:

    קוד מוכן לא
    אבל שאלות לגבי הבעייה ובקשות לפיתרונות יתקבלו בברכה 😉

  7. אוריקס הגיב:

    כמו שניר וג’נתן כתבו לך –
    בפעם הבאה אני אמחוק שרשור כזה. אם יש לך בעיות כלשיהן – אתה מוזמן להעלות אותן. אחרת אין לך מה לחפש פה כי קוד מוכן לא תקבל.

  8. d_magal הגיב:

    תנסה ככה


    <%
    randomize
    img = Int((4 – 0 + 1) * Rnd + 0)
    banner = img & ".swf"
    %>

    <object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0&quot; width="468" height="60">
    <param name=movie value="images/banners/<%=banner%>">
    <param name=quality value=high>
    <embed src="<%=banner%>" quality=high pluginspage="http://www.macromedia.com/shockwave/download/index.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash&quot; type="application/x-shockwave-flash" width="468" height="60">
    </embed>
    </object>

    זה צריך לעבוד,
    כמובן שזה הבסיס, אפשר לשכלל את זה

    בהצלחה

  9. oleg הגיב:

    קוד php שכתבתי עבורך.
    כמה הערות:
    רוב הסיכויים ששרתך תומך, שמור את המסמך כמסמך php3.
    בphp4 התחביר הנ"ל יעלה שגיאה, רוב הסיכויים שזוהי הגירסא שמותקנת על שרתך ולכן זוהי גם גירסאת המיסמכי הphp כברירת מחדל.
    לאחר ששטלתה את הסקריפט הנ"ל תצא מין מרחב הסקריפט והמשך בבנית אתרך באופן רגיל.
    הקוד:
    <?php
    //made by oleg b.v
    $buner= array(1=>"1.swf",
    2=>"2.swf",
    3=>"3.swf",
    4=>"4.swf",
    5=>"5.swf"srand(time());
    $show=(rand()%5);
    print("<img src="".$buner[$show]. ""/>");
    ?>
    מקווה שעזרתי.

שלח תשובה